Netent charachterNetent charachter
Turbo Joker

Turbo Joker
Net als vele andere spellen die de joker in haar naam hebben zitten is ook de Turbo Joker een echte klassieke gokkast waarmee u tot grote prijzen kunt komen. Bij het spelen van Turbo Joker zult u de beschikking hebben over een bovenspel en een onder spel. U kunt ervoor kiezen om met de basis te beginnen, maar ook direct op de bovenste rollen spelen is mogelijk. U kunt dan de credits van beneden naar boven laten tikken en als er voldoende in de meter staat zullen rollen dan ook gaan draaien. Prijzen die gewonnen kunnen worden bij Turbo Joker zijn uiteraard allemaal per combinatie weergegeven. In de meest voorkomende gevallen zult u 3 symbolen nodig hebbe om credits uitbetaald te kunnen krijgen.

Basisspel
Het basisspel wordt gespeeld met inzetten van 1 credit per keer. Aan de onderkant van de gokkast wordt hiermee gespeeld op 3 rollen, waarbij symboolcombinaties gevormd kunnen worden op de winlijn in het midden. Alle prijzen die u kunt winnen staan netjes op de onderzijde van de gokkast weergegeven. Zo kunt u al tot prijzen komen met 2 gelijkwaardige symbolen op rol 1 en 2, maar kunt u meer winst pakken door de hele winlijn met soortgelijke symbolen te vullen.

Kop of munt
Op de Turbo Joker is als extra een kop of munt spel toegevoegd. Als u een prijs wint op de onderzijde van de rollen, dan kunt u deze verhogen door een gokje te wagen. Kiest u voor kop of voor munt en heeft u het bij het juiste eind? U kunt de prijs nemen door op de startknop te klikken, maar kunt het anderzijds ook nog een keer proberen door kop of munt te kiezen. Neemt u de prijs, dan zal deze uiteraard aan de winmeter toegevoegd worden.

Bovenspel
Bij het bovenspel van Turbo Joker zijn opmerkend genoeg geen winlijnen aanwezig. Als u op de elk van de 3 rollen een soortgelijk symbool draait, dan kunnen deze in iedere positie een winst opleveren. In het bovenspel kunt u spelen met 2 inzetten. Daarbij kunt u kiezen voor kriskras winsten met 5 credits of met 20 credits. Als u ervoor kiest om met 20 credits van start te gaan, dan verschaft u uzelf direct meer kansen op winst. Bij deze inzet kunt u niet alleen met 3 jokers 200 credits winnen, maar telt het jokersymbool ook nog eens als een Wild. De functie van de joker is daarbij erg simpel. Draait u 2 reguliere symbolen en 1 Wild, dan krijgt u een prijs zoals deze in de tabel weergegeven is alsnog uitbetaal. De Joker kan dus ieder ander symbool vervangen en zo tot vele winsten leiden bij de hogere inzet.

Inzetten
Zoals zojuist al even aan bod geweest kunt u Turbo Joker spelen met verschillende inzetten. De minimale inzet per draai is 10 cent en de maximale inzet van deze gokkast is een bedrag van 2 euro per draai. In het onder spel wordt altijd gespeeld met 1 credit en plaatst u dus een inzet van 10 cent. Speelt u op de bovenste rollen, dan is de inzet per draai bij 5 credits een bedrag van 50 cent en speelt u met 2 euro als u 20 credits per draai in gaat zetten.

De beste gokkasten casino`s
Bonus