Netent charachterNetent charachter
Magic Portals

Bij Magic Portals worden magische deuren geopend en krijgt u toegang tot een spel vol magiërs en draken. Als u op deze videoslot uw inzetten gaat plaatsen kunt u op de 5 rollen heel wat winsten behalen door de juiste combinaties te vormen. De Magic Portals videoslot van Netent beschikt over 25 winlijnen en is uiteraard gevuld met de nodige extra's!

Wilds, Free spins & Magic Portals functie
De Wilds die u bij het spelen van Magic Portals kunt draaien zijn in staat om alle andere symbolen te vervangen tijdens het hoofdspel en de free spins. Uiteraard kunnen de free spin symbolen die u bij Magic Portals kunt draaien niet door de Wild symbolen vervangen worden. Over de free spins gesproken is het belangrijk dat u weet dat u deze kunt activeren door 2 free spin symbolen te draaien. U krijgt daarbij verschillende gratis prijzen, die uitgekeerd zullen worden op basis van de laatst geplaatste inzet.

Tijdens het draaien van de rollen van Magic Portals kunt u ook de gelijknamige bonus starten. Als u 2 gelijke symbolen in de magische poorten op rol 1 en 5 draait wordt deze functie geactiveerd. Hierbij worden alle beschikbare gelijkwaardige symbolen in Wilds veranderd, waarmee uiteraard de nodige extra kansen op winst gegeven zullen worden.

Inzetlimieten
Uw inzetten kunnen bij Magic Portals geplaatst worden met verschillende bedragen. Creditwaardes en het aantal credits dat u speelt zullen bepalen hoe hoog uw inzet uiteindelijk zal zijn. Bij het gebruik van alle winlijnen is er een minimale inzet vereist van 25 cent. De maximale inzet van 250 euro kan geplaatst worden als u de waarde van de credits instelt op 1 euro met 10 credits per winlijn.

De beste gokkasten casino`s
Bonus