Netent charachterNetent charachter
Goldlines

Gold lines
De naam van deze Gold Lines gokkast is op zijn minst bijpassend te noemen. Deze gokkast beschikt namelijk over heel wat winlijnen, waarbij u uiteraard tot grote winsten kunt komen. Of u ervandoor gaat met het spreekwoordelijke goud is te bezien. Mogelijkheden zijn er bij Gold Lines namelijk genoeg, maar u moet wel de juiste combinaties zien te draaien. De vele winlijnen die bij het spel aanwezig zijn kunnen met een relatief lage inzet bespeeld worden. Hierdoor heeft Fruits4Real een gokkast, die met relatief kleine bedragen optimaal gespeeld kan worden. In totaal zijn er op deze gokautomaat 7 rollen te vinden. Prijzen kunnen met vaste symboolcombinaties worden gewonnen, maar ook losse symbolen kunnen al een prijs opleveren.

Basisspel
De basis van Gold Lines wordt gespeeld op 1 winlijn. Deze kan gevonden worden op de onderste 3 rollen, waarbij te winnen prijzen keurig netjes in de rondte staan weergegeven. Bij het spelen op de onderste rollen kunnen meerdere combinatie van fruitsymbolen, 7’s en BAR symbolen een winst verzorgen. Anderzijds heeft u ook een symbool dat winst op kan leveren zonder dat deze verplicht de winlijn moet raken. Wanneer u 3 sterren draait op willekeurige posities, dan zal een prijs van 20 credits worden toegekend. Voor fruitsymbolen geldt dat deze in een combinatie van 2 stukken fruit en een BAR symbool ook al een winst op zullen leveren.

Bovenspel
Wanneer u genoeg punten hebt op de winmeter om boven te kunnen spelen, dan zult u zien hoeveel mogelijkheden er zijn. Allereerst moet u bepalen met hoeveel credits u wilt spelen. U kunt daarbij kiezen uit 4, 8 of 16 credits. Met het instellen van het aantal credits bepaald u direct ook gelijkwaardig aan de creditwaardes hoeveel winlijnen er actief zijn. Bij Gold Lines zijn er in het bovenspel 4 rollen met een totaal van 16 winlijnen. Horizontaal, maar ook diagonaal kunt u zo tot heel wat winsten komen. Bijzonder is ook dat er geen 3 symbolen boven elkaar gedraaid worden, maar juist 4. De winstkansen nemen hiermee nog eens extra toe en er kunnen dus heel wat prijzen tegelijk vallen. Alle prijzen die u kunt winnen met symbolen, zullen alleen worden uitbetaald als u een winlijn met 3 soortgelijke symbolen vult. Per symboolcombinatie staat op de bovenzijde van de gokkast aangegeven hoeveel credits u bij een bepaalde prijs aan uw saldo toegevoegd zult krijgen.

Inzetten
Voor het plaatsen van een inzet zijn er heel wat mogelijkheden bij Gold Lines. Uiteraard wordt er begonnen op de onderste rollen en speelt u daar met een inzet van 1 credit per draai. Dit komt neer op een minimale inzet van 10 cent. Het bovenspel kan respectievelijk met 4, 8 of 16 credits worden gespeeld. Zoals eerder al even benoemd bepaald dit ook het aantal winlijnen waarmee u speelt en dus ook de kansen die u heeft om winst te maken. Daar iedere credit voor 10 cent aan waarde staat kunt u op het bovenspel spelen met inzetten van 40 cent,  80 cent en 1,60 euro per draai. Hoe hoger de inzet is, des te meer kansen er zijn om grote bedragen te winnen bij Gold Lines.

De beste gokkasten casino`s
Bonus