Netent charachterNetent charachter
Triple Action

Triple Action
Online gokken op een gokkast als de Triple Action is een lust voor het oog. Triple Action is erg populair en kan met verschillende inzetten leuke prijzen opleveren. Om tot een winst te kunnen komen moeten er uiteraard combinaties van symbolen worden gemaakt. Dit kunt u doen door te spelen in een basisspel, maar juist het bovenspel van Triple Action kan de grotere prijzen opleveren. Wanneer u tot een winst bent gekomen is er bovendien ook nog een gokspel om prijzen te vergroten. Bij Triple Action draait alles om actie! Alle symbolen kunnen geld opleveren, waarbij prijzen deels afhankelijk zullen zijn van uw inzet.

Basisspel
Het basisspel bevind zich aan de onderkant van de gokkast. U kunt daar spelen op 3 rollen waar 1 winlijn op aanwezig is. Winnende combinaties kunnen gevormd worden door 2of 3 symbolen in een combinatie te draaien. Deze moeten uiteraard wel van dezelfde soort zijn om winst op te leveren. Het doel van de onderste rollen is om zoveel mogelijk credits te winnen om later op de winmeter te kunnen gebruiken. Alle prijzen die u wint worden namelijk in credits naar een winmeter gezet, waarbij u die credits kunt gebruiken om de bovenste rollen te laten draaien. De prijzen die bij het spelen van de onderste 3 rollen gewonnen kunnen worden zijn onder en boven de rollen vermeld.

Gokfunctie
Als er een prijs gewonnen is, dan kunt u deze direct aan de winmeter toevoegen, maar er ook voor kiezen om de gokfunctie in te zetten. Wanneer u de gokfunctie gaat gebruiken, dan kunt u meerdere keren gokken om uw prijzen te verdubbelen. De maximale verdubbeling bij de gokfunctie kan uitkomen op een totaal van 200 credits. Bij de gokfunctie kiest u voor kop of munt. Het lichtje dat van links naar rechts gaat zal bepalen wat het wordt. Heeft u gelijk probeer het dan gerust nog een keer.

Bovenspel
Wanneer u voldoende punten heeft weten te behalen op het onderste spel, dan kunt u met inzetten van 5 of 15 munten gaan spelen op het bovenspel van Triple Action. Deze wordt gespeeld op 3 rollen, waarbij winnende combinaties gevormd kunnen worden op 5 verschillende winlijnen. Om tot een prijs te kunnen komen moeten combinaties worden gemaakt van 3 symbolen. Prijzen in het bovenspel beginnen bij 20 credits, maar kunnen oplopen naar een combinatie van 200 credits door de jackpotten als symbool te draaien. Op de bovenste rollen is er nog een noemenswaardig symbool aanwezig. Met het logo van Triple Action kunt u namelijk andere symbolen vervangen en tot een combinatie komen. Deze telt als een Wild, waarbij dit symbool als ieder symbool op de rollen kan verschijnen. Een winst wordt bij de inzet van 15 credits bovendien ook nog eens verdrievoudigt.

Inzetten
Credits die u bij Triple Action in kunt zetten zijn altijd 10 cent waard. Als u op het onderste spel gaat spelen, dan wordt er altijd met een inzet van 1 credit, dus 10 cent, gespeeld. Het bovenspel kan afhankelijk van uw eigen keuze met 5 credits of met 15 credits gespeeld worden. Dit brengt de maximale inzet per draai op een bedrag van 1,50 euro.

De beste gokkasten casino`s
Bonus