Netent charachterNetent charachter
Jack Hammer 2

Jack Hammer 2 is een videoslot gebaseerd op een stripverhaal dat gaat over een visavontuur midden in de grote stad. Als u op deze videoslot wilt gaan spelen kunnen winsten behaald worden met alle voorkomende themasymbolen. Op 5 rollen met 3 symbolen per rol kunt u winsten vormen op maar liefst 99 winlijnen, waarbij uiteraard veel prijzen te winnen zullen zijn. Laat u meenemen in de meeslepende verhaal en kijk of ook u het voor elkaar weet te krijgen hier de winst te pakken.

Wilds, Scatters & Free Spins
Als u de rollen van deze Netent videoslot gaat laten draaien zal het opvallen dat Wild symbolen aanwezig zijn op de rollen 2, 3, 4 en 5 tijdens het hoofdspel. Deze Wilds kunnen alle andere symbolen vervangen om een winst op te leveren. als extra zijn er bij Jack Hammer 2 sticky wins aanwezig, die rollen vast kunnen zetten en andere rollen laten draaien voor nieuwe kansen op winst.

Free spins kunnen bij Jack Hammer 2 gewonnen worden door de Scatter symbolen te draaien. U moet op iedere rol willekeurig een Scatter / Free spin symbool draaien om met de free spins prijzen te kunnen winnen. Alle prijzen die tijdens de free spins bijeen worden gedraaid zullen bovendien verdubbeld aan uw tegoed worden uitgekeerd.

Inzetlimieten
Om op de rollen van Jack Hammer 2 geld te kunnen winnen moet u uiteraard inzetten plaatsen met echt geld. Speelt u met de minimale instellingen bij alle 99 winlijnen, dan is dit een minimale inzet van 50 cent. Anderzijds kunt u ook meer geld inzetten tot een maximum van maar liefst 250 euro per keer.

De beste gokkasten casino`s
Bonus