Netent charachterNetent charachter
Sweet 16 player

Sweet 16 Player
De Sweet 16 Player gokkast heeft zijn naam te danken aan het aantal winlijnen dat u bij dit spel op de rollen terug kunt vinden. Deze dubbele gokautomaat is een 2 in 1 spel. Dit wil zeggen dat je op 2 gokkasten tegelijk in kunt zetten, terwijl je eigenlijk maar 1 spel opent. Sweet 16 Player kan relatief veel winsten opleveren en is bovendien met lage en hoge inzet te spelen. U kunt allerlei kanten op met uw tegoeden en ervoor gaan om een zo hoog mogelijke winst in de wacht te slepen. Als u dit spel ziet, dan heeft u direct het gevoel of u achter een echte fruitautomaat staat. Samen met de bijpassende geluiden is de spanning om te snijden als u de rollen van het spel gaat laten draaien.

Speluitvoering
Om het spel op de juiste manier te kunnen spelen moet u eerst een keuze maken of u met beide kanten of met slechts één zijde wilt gaan spelen. Uw tegoed wordt weergegeven in het midden tussen de 2 spellen. Om een gokzijde te kunnen laten draaien is het de bedoeling dat u de “naar credits” knop gebruikt. Hiermee kunt u eenvoudig credits beschikbaar stellen aan de creditmeter en kunnen de rollen gaan draaien. Bij het spelen op de rollen zijn standaard alle 16 winlijnen actief. Daarbij kan je verschillende inzetten per keer kiezen, die gespeeld zullen worden vanaf het totaal dat boven de rollen staat weergegeven. Winnen kan bij Sweet 16 Player alleen door combinaties van 3 soortgelijke symbolen te draaien. Niet alleen fruit, maar ook een BAR symbool is aanwezig om dit te kunnen genereren.

Automatisch spelen
Met het auto-play kaartje kunt u deze Sweet 16 Player volautomatisch laten gokken. Het enige dat u moet doen is zorgen voor voldoende saldo en een inzet instellen. Door op het auto-play kaartje te klikken zal de startknop vast komen te staan en zullen de rollen automatisch blijven draaien. U kunt hiermee prijzen binnenhalen, zonder dat u zelf de knoppen hoeft te bedienen. De auto-play functie is dan ook niet voor niets uiterst handig als u bijvoorbeeld even naar het toilet moet. Wilt u liever toch zelf de knoppen weer bedienen, dan is dat uiteraard ook gewoon weer mogelijk. U haalt het kaartje tussen de startknop uit en u kunt direct verder spelen.

Inzetten
Het aantal winlijnen waarop bij Sweet 16 Player gespeeld wordt staat altijd vast. U speelt links en rechts altijd op 16 winlijnen per 4 rollen, waardoor u dus op 8 rollen en 32 winlijnen tegelijk in kunt zetten. Er is geen mogelijkheid om in te zetten met 1 credit, maar u begint altijd direct met 5 credits. Creditwaardes van Sweet 16 Player zijn altijd 10 cent waard. Deze credits kunnen worden ingezet met aantallen van 5, 10 , 20 , 40, 80 of 100 per keer. Per draai bent u op 1 spel dus een minimale inzet kwijt van 50 cent per draai. Daarbij ligt het maximum op een bedrag van 10 euro. Speelt u het maximale op beide spellen links en rechts, dan komt u uit op een totaalinzet van maximaal 20 euro per draai.

De beste gokkasten casino`s
Bonus