Netent charachterNetent charachter
Multi Player

Multi Player
Bent u iemand die graag op meerdere spellen tegelijk een gokje waagt? De Multi Player gokkast die u online bij Fruits 4 Real kunt spelen is de perfecte oplossing om op twee spellen tegelijk in te kunnen zetten. Bij dit spel ziet u 2 gokkasten die aaneengeschakeld zijn wat betreft de meter. U kunt inzetten op de linkse gokkast, waarbij u eventueel de rechtse wel of niet kunt gebruiken of andersom. Zoals gezegd is het bij de Multi Player ook mogelijk om op beide spellen tegelijk een gokje te wagen. Dankzij het feit dat deze 2 gokkasten aan elkaar geschakeld zijn is het mogelijk om de prijzen van het ene spel te nemen om zo uw meter voor het andere spel te vergroten. Daar kunt u dan vervolgens met hogere inzetten gaan spelen om zo tot vele grote winsten te kunnen komen.

Speluitvoering
Het spelen van deze game begint allemaal met een inzet van 2 credits per gokkast. Hierbij zijn er bij iedere inzet altijd 5 winlijnen actief. Alle prijzen die bij het spelen van deze gokautomaten te winnen zijn kunt u terug vinden in de prijzentabellen aan de bovenzijde. Deze zijn identiek aan elkaar, waarbij een prijs extra verlicht zal worden als een bepaalde combinatie die winst oplevert is gedraaid. U ziet ook dat deze tabellen verdeeld zijn in een aantal kolommen. De inzet die u plaatst bij het spelen van de Multi Player is dan ook bepalend voor de kolom die verlicht wordt en dus actief is.

Autoplay functie
Wat erg handig is bij het gebruik van de Multi Player is de autoplay functie. U kunt alle 6 de rollen die in totaal aanwezig zijn bij dit spel automatisch laten draaien door een autoplay kaartje bij de start knop aan te klikken. Wilt u tussendoor liever de knoppen zelf weer bedienen, dan kan dat door het kaartje weer bij de knop weg te halen.

Inzetten
Voor het inzetten heeft u bij het spelen van de Multi Player gokkast meerdere optie. U kunt dus kiezen om met 3 of 6 rollen te spelen en kunt daarbij afhankelijk van de credits zelf bepalen welke inzet u wilt gebruiken. U kunt kiezen uit inzetten van 2, 3, 10, 20 of 40 credits per draai. Naar gelang het aantal credits waarmee gespeeld wordt verhoogd wordt, zullen de prijzen die u met een combinatie kunt winnen ook stijgen. Zoals eerder al aangegeven kunt u deze prijzen per combinatie terug vinden in de prijzentabel. U kunt niet gelijk met hoge inzet gaan spelen, omdat er eerst credits gewonnen moeten worden. Daarom begint u altijd standaard met een inzet van 2 credits en zal de inzet knop actief worden en de kolom verlichten als de inzet naar een hoger aantal kan worden aangepast voor de Multi Player.

De beste gokkasten casino`s
Bonus