Netent charachterNetent charachter
Red Hot Active

Red Hot Active
Een gokkast als de Red Hot Active is één van de vele spellen uit het assortiment van Fruits 4 Real, waar de spanning hoog op kan lopen. Deze gokautomaat beschikt over alle bekende fruitsymbolen en biedt met die symbolen voor iedere speler kansen genoeg om te winnen. Het spel wordt gespeeld met 4 rollen aan de onderzijde van de gokkast. Deze gokkast beschikt niet echt over een uniek bovenspel, maar er wordt voor prijzen die bovenin de gokkast weergegeven staan gespeeld. Met hogere inzetten kunnen dus grotere prijzen bij Red Hot Active gewonnen worden.

Basisspel
De basis van deze gokautomaat is eigenlijk erg simpel. Deze wordt gespeeld op de 4 rollen, waarbij alleen de middelste winlijn een winst op kan leveren. Om een winnende combinatie te maken moet er een inzet worden geplaatst van 1 credit per draai. Winsten kunnen worden behaald met een combinatie van minimaal 2 symbolen, maar er kunnen ook 4 soortgelijke symbolen op de winlijn komen te staan die een winst opleveren. De prijzen die bij het spelen op de 4 rollen van Red Hot Active gewonnen kunne worden staan rondom onderin het spel weergegeven.

Bovenspel
Zoals al gezegd heet u bij het spelen van de Red Hot Active gokkast niet echt een apart bovenspel. Het gaat bij deze gokkast vooral om de prijzen die bovenop de gokautomaat staan weergegeven. Om de prijzen die aan de bovenzijde van het spel staan te kunnen winnen moet u eerste met een hogere inzet van 5, 10 of 20 credits gaan spelen. Daarbij zal de Red Hot Active functie van deze slotmachine geactiveerd worden als er met 10 credits of meer op de rollen gespeeld wordt.

Red Hot Active functie
Om de Red Hot Active functie te activeren moet er dus met een hogere inzet gespeeld worden. Wilt u daarna van de functie gebruik kunnen maken, dan moet u deze eerst vrijspelen, wat kan door de Red Hot Active symbolen op de rollen te laten draaien. Als alle 4 de lampjes boven de rollen verlicht zijn, dan wordt de Red Hot Active geactiveerd. Wat handig is bij deze functie is dat het logo van het spel gedraaid zal worden als een soort van Wild symbool. U kunt dus met dit logo samen met andere symbolen combinaties vormen die tal van prijzen op zullen leveren. De prijzen die worden uitbetaald volgens de prijzentabel van de betreffende inzet. Het gebruik van Red Hot Active is onbeperkt, waarbij de functie zal stoppen als het duiveltje op 1 van de 4 rollen gedraaid wordt.

Inzetten
Wilt u een inzet plaatsen op de Red Hot Active gokautomaat, dan kan dat met meerdere inzetten. Waar u voor het basisspel slechts 1 credit nodig heeft kunt u voor grotere prijzen inzetten tot een maximum van 20 credits per draai. Het aantal credits dat u inzet bepaald direct de prijzen die u kunt winnen. Deze staan per inzet netjes in een tabel weergegeven, zodat u altijd exact weet met welke symbolen de grootste prijzen van dit spel te verdienen zullen zijn.

De beste gokkasten casino`s
Bonus