Netent charachterNetent charachter
Jackpot Timer

Jackpot Timer
Onder de bekende Timer gokkasten die online gespeeld kunnen worden is ook de Jackpot Timer een populaire gokautomaat. Dit spel is al door veel spelers met succes gespeeld en ook u kunt iemand zijn die er met een groot jackpotbedrag vandoor gaat. Bij dit spel krijgt u verschillende mogelijkheden op het behalen van een winst op een basisspel en een bovenspel. Daarbij kunnen verschillende inzetten geplaatst worden en kunnen winsten op meerdere winlijnen verschijnen. Bij het spelen van deze Jackpot Timer kunnen allerlei prijzen gewonnen worden met alle symbolen die op de gokkast aanwezig zijn. Hierbij zijn veel fruitsymbolen toegevoegd, maar ook BAR symbolen, kronen en symbolen voor de jackpot kunnen uiteraard een prijs verzorgen.

Basisspel
Het basisspel van Jackpot Timer wordt gespeeld op 3 rollen met 1 winlijn. Er kunnen verschillende fruitsymbolen en extra’s gedraaid worden die winst op kunnen leveren. Als u op het basisspel begint met spelen is uw doel om zo snel mogelijk op de bovenste rollen te gaan spelen. Hier zijn met hogere inzetten namelijk grotere prijzen te verdienen. Iedere prijs die u op de onderste rollen draait zal toegevoegd worden aan de meter. Bovendien kunt u op het basisspel met 1 symbool toch prijzen behalen zonder deze op de winlijn te draaien. De sterren mogen bij Jackpot Timer willekeurig gedraaid worden, waarbij een 3-tal 20 credits op zal leveren.

Bovenspel
Als u op het bovenspel terecht wilt kunnen komen moet dus eerst de meter van het bovenste spel gevuld worden door onder op deze gokkast prijzen te winnen. Er zijn meerder meters aanwezig, waarvan eigenlijk het totaal aantal credits van belang is. In het bovenste spel wordt er gespeeld met inzetten van 5 credits tot 20 credits afhankelijk van uw eigen keuze. Bij het bovenspel gelden uw inzetten voor 4 rollen, waarop alle bekende symbolen van het spel te draaien zijn. Het verschil qua inzet zit hem in de prijzen die u kunt winnen en of de jackpot van het spel actief is.

Jackpot
Wilt u de jackpot van de Jackpot Timer gokkast kunnen winnen, dan moet er gespeeld worden in het bovenspel. De jackpot symbolen zullen grotere winsten opleveren vanaf een inzet met 10 credits. Hierbij worden 400 credits gewonnen met een inzet van 10 en bij een inzet van 20 credits wint u maar liefst 800 credits terug als u een 3-tal jackpot symbolen op de winlijn hebt weten te draaien.

Inzetten
Voor het inzetten op het basisspel van Jackpot Timer heeft u maar 1 credit van uw eigen tegoed nodig. Gaat u spelen in het bovenspel, dan zal er 1 credit van het gewone tegoed worden afgehaald en zullen de overige credits verrekend worden met het totaal van de meter. In het bovenspel kan gespeeld worden met inzetten van 5 credits, waarbij geen jackpot te winnen is. Wilt u wel een jackpot kunnen winnen, dan zult u een inzet moeten plaatsen van 10 of 20 credits. De gewonnen prijzen kunnen bij het bovenspel oplopen tot een maximum van 800 credits in 1 draai.

De beste gokkasten casino`s
Bonus