Netent charachterNetent charachter
Simply Wild

Simply Wild
Een gokkast als de Simply Wild zal wellicht een bekende zijn. Deze kan fysiek bij veel cafés en speelhallen gespeeld worden, maar is als Fruits4Real gokkast ook online goed te spelen. Online gokkasten als de Simply Wild zijn goed bereikbaar voor iedere speler. Niet alleen vanwege de mogelijkheid tot spelen met een lage inzet, maar ook omdat deze gokautomaat erg goed te begrijpen is. Tijdens het spelen van deze gokkast komt u uiteraard alle bekende fruitsymbolen tegen. Daarnaast kan er gespeeld worden op een bovenspel met een Wild symbool en is er een mogelijkheid om te gokken in een kop of munt spel. Met alle mogelijkheden die deze Simply Wild u kan bieden heeft u tal van kansen op het behalen van winst voor het oprapen liggen.

Basisspel
Simply Wild’s basisspel wordt gespeeld op 3 rollen, waarbij er slechts 1 winlijn aanwezig is. Wel eenvoudig, want u weet exact waar u moet kijken voor de prijzen die gewonnen kunnen worden. Bij het spelen van Simply Wild kunnen prijzen gevormd worden met verschillende symbolen. Voor het basisspel zijn deze symbolen om de rollen heen weergegeven, waarmee u direct weet waar u moet kijken. Tijdens het spelen van het basisspel kan er ook een random prijs gewonnen worden. Dit kan door 2 of 3 kroontjes te draaien op de rollen. Deze mogen willekeurig gedraaid worden en kunnen een willekeurige prijs opleveren tot een maximum van 100 credits.

Bovenspel
Het bovenspel van Simply Wild wordt gespeeld met 4 maximaal 4 rollen. Het aantal rollen dat gebruikt wordt is mede afhankelijk van de inzet die geplaatst wordt. Op het bovenspel kunt u namelijk met maximaal 20 credits spelen, waarbij er tot een maximum van 10 winlijn geactiveerd kan worden. In het bovenspel kunnen met meerdere fruitsymbolen winsten worden behaald. Ook de 7 en bellen zijn hierbij vertegenwoordigt. Al de prijzen die in het bovenspel te winnen zijn vindt u terug aan de bovenzijde van de gokautomaat.

Wild
In het bovenspel is het met inzetten vanaf 10 credits mogelijk om de ster van het spel als Wild symbool te draaien. Deze kan dan alle andere symbolen op de rollen vervangen om zo een combinatie met het meeste gemak af te kunnen ronden. Het Wild symbool kan gedraaid worden op alle 4 de rollen en is dus alleen met hogere inzetten beschikbaar.

Inzetten
Wat betreft het inzetten is het bij het basisspel vanzelfsprekend dat er bij Simply Wild met lage inzet gespeeld wordt. Er is bij deze 3 rollen een inzet nodig van 1 credit per draai. Speelt u in het bovenspel, dan zijn er meerdere mogelijkheden. U kunt in het bovenspel namelijk spelen met 5 credits, waarbij 5 winlijnen en 3 rollen actief zijn. Speelt u met 10 credits, dan kunt u spelen met 5 winlijnen en een wild, maar kunt u er ook voor kiezen om 10 winlijnen zonder de Wild te gebruiken. Als u alle winlijnen in het bovenspel wilt activeren en ook gebruik wilt kunnen maken van de Wild, dan moet u bij Simply Wild spelen met 20 credits op alle 4 de rollen.

De beste gokkasten casino`s
Bonus