Netent charachterNetent charachter
Big timer Jackpot

Big Timer Jackpot
Spelen op een echte gokkast hoeft niet meer in het café, want de Big Timer Jackpot is ook direct online voor u beschikbaar. Deze gokkast van Fruits4Real kan gespeeld worden door iedere speler, nieuw of ervaren. Het spel beschikt over een basisspel en een bovenspel, waarbij beide voor u 3 rollen tot hun beschikking hebben. Als u Big Timer Jackpot gaat spelen zal het u niet verbazen dat er bij deze gokautomaat ook een losse jackpot gewonnen kan worden. Winsten kunnen worden behaald met tal van verschillende fruitsymbolen. Daarbij is het uiteraard de bedoeling om zoveel mogelijk combinaties van 3 symbolen te maken om er zo met grote winsten vandoor te kunnen gaan.

Basisspel
Het basisspel van Big Timer Jackpot is erg eenvoudig te begrijpen. Alle prijzen die met de symbolen op deze rollen gewonnen kunnen worden staan rondom de rollen weergegeven. Op de 3 rollen van het basisspel bij Big Timer Jackpot vindt u 1 winlijn. Toch is er de mogelijkheid om buitenom de winlijn een winst van 20 credits te behalen. Deze zal verkregen worden als u willekeurig 3 sterren op de rollen weet te draaien.

Bovenspel
Om grotere prijzen binnen te kunnen halen is het van belang dat u zo snel mogelijk op het bovenspel van Big Timer Jackpot kunt gaan spelen. Het bovenspel bevat verschillende meters, waarbij het uiteindelijk het meest belangrijk is om te kijken naar het totaal in het midden ervan. Ook het bovenspel van deze gokkast heeft 3 rollen, maar deze bevatten in totaal 5 winlijnen. Om winsten te kunnen behalen op deze winlijnen moet u spelen met een hogere inzet van 5 of 10 credits tegelijk. De prijzen die met een inzet gewonnen kunnen worden in het bovenspel staan in de prijzentabel naast de rollen weergegeven.

Jackpot
Als u bij het bovenspel gaat spelen kan er een losse jackpot gewonnen worden met de jackpot symbolen. Deze jackpot staat bovenin weergegeven en zal groter worden tijdens het spelen. U kunt op deze gokkast de jackpot alleen winnen als u ervoor kiest om te spelen met een inzet van 10 credits per draai. Uiteraard maakt het niet uit op welke winlijn u de jackpot symbolen laat verschijnen.

Inzetten
Met een bovenspel en een basisspel zijn er verschillende mogelijkheden om een inzet te plaatsen. Standaard wordt er bij het basisspel slechts 1 credit per draai ingehouden. Als u het bovenspel actief stelt moet u kiezen voor een inzet van 5 credits of 10 credits. Kiest u voor een inzet van 5 credits, dan zullen er 4 worden ingehouden van het totaal van de meters en 1 van het basistegoed. Speelt u op het bovenspel met 10 credits, dan worden er 9 ingehouden van het metertotaal en wordt er ook weer 1 credit ingehouden van de basis.

De beste gokkasten casino`s
Bonus