Netent charachterNetent charachter
Magic Circle

Magic Circle
Wilt u ook het gevoel krijgen dat u aan het gokken bent op een echte gokkast als de Magic Circle, maar dan gewoon vanuit huis. Als u de Magic Circle gokkast gaat spelen, dan kunt u rekenen op een basisspel en op een bovenspel. Het bovenspel van deze gokautomaat bestaat uit een cirkel met prijzen, wat uiteraard met de naam Magic Circle te maken zal hebben. Er zijn verschillende mogelijkheden om bij deze slotmachine een inzet te plaatsen. Zo kan er gewonnen worden op 3 rollen, waarbij verschillende mogelijkheden tot het plaatsen van een inzet aanwezig zijn. Bij Magic Circle kunnen prijzen gewonnen worden door steeds soortgelijke symbolen op een winlijn te draaien. Hiervoor zijn er de verschillende bekende fruitsymbolen aanwezig, maar kunt u ook winnen met bellen en BAR symbolen.

Basisspel
Het basisspel van Magic Circle wordt gespeeld op 1 winlijn op het midden van de 3 rollen. Er wordt steeds ingezet met 1 credit, waarbij alle credits die gewonnen worden toegevoegd zullen worden aan de clubmeter. Mocht het voorkomen dat het aantal credits van uw gewone aantal punten daalt, dan kunt u in stappen credits van de clubmeter nemen om toch verder te kunnen spelen. Voor de winnende combinaties in het basisspel met een inzet van 1 credit kunt u de symboolcombinaties rond de rollen draaien.

Bovenspel
Wanneer u meer geld wilt kunnen winnen en voldoende credits hebt op de clubmeter, dan kunt u voor de prijzen bovenin het spel gaan spelen. De prijzentabel geeft aan hoeveel credits er gewonnen kunnen worden met een inzet van 5 en 10 credits. Niet alleen kunnen symboolcombinaties gevormd worden over de hele rol en niet meer over 1 winlijn, maar ook kan met deze inzetten het bonusspel geactiveerd worden.

Bonusspel
Om het bonusspel van Magic Circle te activeren moet u inzetten met een hoger aantal credits. 3 blauwe, 3 rode, of een combinatie van gekleurde sterren zal dit rad activeren, waarbij u moet beginnen op de binnenste cirkel. Deze cirkel wijst eigenlijk zichzelf, waarbij u verder kunt komen naar een volgende laag een prijs kunt winnen of geen winst kunt hebben door op stop te komen.

Inzetten
Voordat er echt geld gewonnen kan worden moet u Magic Circle niet gratis spelen, maar zal u moeten kiezen voor een inzet met echt speeltegoed. Inzetten gaan met stapjes, waarbij u op het bassispel inzet met 1 credit per draai voor het gebruik op 1 winlijn. Als u de prijzen uit de prijzentabel aan de bovenzijde van het spel wilt winnen, dan kunt u ervoor kiezen om met inzetten van 5 of 10 credits op de rollen te spelen.

De beste gokkasten casino`s
Bonus