Netent charachterNetent charachter
Fresh Fruits

Fresh Fruits gokkast van Endorphina is een basis spel waar geen bonus games kunnen worden geactiveerd, maar u kunt wel tot maximaal 40 winlijnen per draai spelen, terwijl het een basis gokkast is om op te spelen, zullen er genoeg winkansen zijn wanneer u op alle vijf rollen in het spel inzet, maar probeer al zijn 40 optionele winlijnen te spelen om ervoor te zorgen dat u nooit een winnende combinatie mist.

Inzet opties bij Fresh Fruits

Met 40 optionele winlijnen en munt waarden die variëren in grootte van 0,01 tot een maximale munteenheid van €5,00 plus, en aangezien u de mogelijkheid hebt om meer dan één munt per winlijn te spelen, Zult u ondervinden dat deze gokkast precies kan worden afgespeeld voor het spelbedrag waar je het voor spelen wilt.

Fresh Fruits Jackpot spel

U zult deze gokkast spelen in de hoop dat u de jackpot uitbetaling kunt winnen en weg te lopen met een jackpot ter waarde van 1000 munten per munt per lijn die u inzet, u moet op een lijn van vijf van de Purple Sven-symbolen op elke winlijn die u hebt gekozen hebben om deze te activeren en in spel te zetten.

Gratis Spins en bonus in Fresh Fruits

U kunt geen gratis spins spelen en zal u ook niet in staat zijn om deze Fresh Fruits gokkast te spelen ment een bonus helaas heeft hij deze niet in de aanbieding. Er zijn dus geen extra bonus functies die wachten om geactiveerd te worden in deze leuke en makkelijk te spelen gokkast.

De beste gokkasten casino`s
Bonus