Netent charachterNetent charachter
Jetsetter

Jetsetter is een Endorphina 20 winlijnen gokkast. Dit is de 6e gokkast in zijn categorie net als The Vikings, The Ninja, Satoshi's Secret, Fairy Tale en Stone Age, die allemaal hetzelfde aantal lijnen bevatten. Het wordt geleverd met 5 rollen en is een thema op gebasseerd op een rijke levensstijl en alles wat daarbij past.

Jetsetter geld gokkast

Aangezien het geld is dat het thema in de Jetsetter gokkast bepaalt, zult u begrijpen dat jachten, sportwagens, prive-jets, sigaren en roulette tafels worden deel uitmaken van dit spel. Het spel wordt gespeeld in een hogere variantie en heeft de typische eigenschappen voor Endorphina die aanpassing mogelijk maken. Als zodanig varieert de munt waarde van 0,01 credits tot 0,10, 0,50, 1, 2 en 5 credits. Ook kunt u inzetten tot 100 munten per lijn, en kan zelfs de standaard 20 winlijnen uitschakelen als u dat wenst.

Jetsetter bonus symbolen

Het meeste wat je kan winnen voor een standaardsymbool in de online Jetsetter gokkast is 750 munten (wedden met 1 munt per lijn). Er zijn twee symbolen die zo veel betalen, maar dat is nergens dichtbij wat je krijgt voor dezelfde combinatie van 5 op een lijn voor de Wild. Het 'joker symbool' is in de vorm van het logo van de gokkast en betaalt tot 9.000 munten. Het vervangt alle gewone symbolen en verdubbelt de overwinning bij het invullen van een winnende combo. 

Gratis spins in Jetsetter

De gratis spins functie wordt geactiveerd met 3 Scatter iconen die overal op de rollen kunnen verschijnen. Hiervoor win je 20 gratis spins en een speciale eigenschap die je in kunt zetten om nog meer te winnen.

De beste gokkasten casino`s
Bonus