Netent charachterNetent charachter
The Vikings

De Vikingen waren een trotse en gevreesde volk, die in Noord-Europa heerschappij regeerde en de afgelopen tijd regelmatig over de rest van het continent uitwaaierden - evenals Noord Amerika. Deze angstaanjagende mensen zijn het thema van het gelijknamige Endorphina video slot spel, een mooie en hevige aanpak op de rijke beschaving van die oude Scandinaviërs.

The Vikings

Maak je klaar voor een duik in de Viking geschiedenis, en er zijn grote contante beloningen onderweg! Lees verder om meer te weten te komen over de Vikingen, hoe je kunt spelen en hoe je alle kansen op je zijde kunt zetten om veel te winnen.

Instellingen van the vikings gokkast

Wat de instellingen voor de game betreft, moet u drie hoofdstappen overwegen. De eerste bestaat uit het instellen van de muntwaarde dankzij het pictogram in de linkerbovenhoek van het spelscherm. U kunt een waarde kiezen tussen 0,01 en 5 credits per munt. Uw blik zal dan vanzelfsprekend naar de zijbladen gaan die de vijf rollen flankeren; Zij vertegenwoordigen de 20 mogelijke winlijnen in The Vikings. U kunt ervoor kiezen om er zoveel mogelijk te activeren.

Uitbetalingen van The Vikings gokkast

Laten we nu eens kijken naar de betaaltafel van The Vikings, die in totaal negen basis symbolen bevat. De drie eerste zijn de Jack, Queen en Ace, klassieke spelletjespictogrammen, maar herontworpen met een rune-covered lettertype voor de gelegenheid. Ze zijn het minst waard, maar hun verfrissende look is een genoegen voor de ogen. Al met al is dite een zeer leuke gokkast om op te spelen, prbeer hem eens uit.

De beste gokkasten casino`s
Bonus