Netent charachterNetent charachter
Macarons

Macarons is een heerlijk excuus om te duiken in de smakelijke wereld van elegante snoepjes, met een vleugje Franse verfijning bovenop. Deze gokkast van Endorphina is een uitnodiging om je ogen op mooie en waterdichte afbeeldingen te verlekkeren, met natuurlijk veel geld om te winnen. Als u op zoek bent naar een voorwendsel om te verwennen, zoek niet meer. Laten we duiken in het zoete en mooie universum van Macarons.

Macarons heerlijke zoetheden

Endorphina is toegewijd aan het opbouwen van coherente en originele spelversies. Deze keer worden we uitgenodigd voor een bruiloft receptie ergens in Frankrijk, en omdat het onbeleefd zou zijn om lege handen te laten zien, stoppen we bij de bakkerij om heerlijke benodigdheden te kopen. De 5 rollen van het spel worden in de winkel zelf geplaatst, tussen snoepjes en letterlijke piramides van de beroemde macarons. De belangrijkste kleurenschema's zijn beige en pruimen, waardoor het een vrouwelijke en schattige sfeer heeft.

Zoete Macaron geluiden

De geluiden van violen en accordeons begeleiden u door uw spel, waardoor het een duidelijk Parijse gevoel doet denken aan klassieke Franse films. Het spel universum is coherent en vrij mooi, maar nogal ongewoon voor een gokautomaat. Maar dit staat niet in de weg van de grote inzetten, leuk!

Winnen of verliezen

De gebruikelijke speelkaarten zijn onderaan het menu aanwezig en zelfs als ze nooit de meest waardevolle symbolen zijn, komen ze deze keer als heerlijke, macarons met slagroom naar voren, de Koning isgemarkeerd. Ze lijken chocolade of koffie-gearomatiseerd te zijn, en twee Jacks zijn genoeg om een bescheiden winst te veroorzaken!

 

De beste gokkasten casino`s
Bonus