Netent charachterNetent charachter
Minotaurus

Uit de koker van de mensen bij Endorphina komt deze Grieks-geïnspireerde gokkast rond de legendarische Minotaurus. Bij het starten van het spel wordt de speler onmiddellijk getroffen door het rijke en sfeervolle visuele ontwerp: de speler wordt meegenomen in wat een duistere gang in een kerker lijkt te zijn, alleen verlicht door een paar flikkerende fakkels. Het eigenlijke ontwerp van het spel zelf voldoet grotendeels aan de traditionele gokkast setup.

Minotaurus inzetten en symbolen

De set-up van het spel is vrij intuïtief: je hebt maximaal 10 winlijnen aan de zijkant van de rollen en een inzet selectie onderaan. Opties om de afbeeldingen en het geluid te veranderen zijn rechtsboven en u kunt de munteenheid aanpassen die u inzet door op de munteenheid naast uw kredietbedrag te klikken.

Minotaurus gratis spins

De bedragen gaan in stappen van 0,01 tot stappen van 1. U kunt uw inzet bedrag voor alle lijnen in spel aan de onderkant aanpassen. Gratis spins bestaan niet in deze gokkast, maar je hebt de mogelijkheid om opnieuw te draaien als je de Minotaur-symbolen krijgt.

Automatisch inzetten op de Minotaurus gokkast

Als u niet wilt klikken elke keer dat u de rollen wilt laten rollen, biedt het spel een automatische rolfunctie die vrij uitgebreid in het menu kan worden aangepast. Je krijgt veel controle over hoe de auto-spinner moet handelen, zowel in de bepaling van hoe lang het gaat en wanneer het stopt. Deze geavanceerde functies kunnen een beroep doen op degenen die snel een groot aantal spellen willen spelen, en zo veel te winnen.

De beste gokkasten casino`s
Bonus