Netent charachterNetent charachter
Fairy tale

Welkom in een wereld van vrede en rust, waar goddelijke wezens hier zijn om u geluk en grote wint te brengen in een idyllische omgeving. Als de beschrijving iets lijkt wat u graag wilt ervaren, raden wij u sterk aan om Fairy Tale door Endorphina eens te proberen. Dit spel combineert verschillende fantastische werelden samen met spannende extra functies.

Fairy Tale inzet mogelijkheden 

Er zijn verschillende stappen om te volgen voordat u de rollen in gang kan zetten en hoop dat winnende combinaties verschijnen. Allereerst, let op de linkerbovenhoek om de gewenste muntwaarde in te stellen door op het muntenpictogram te klikken (uw totale krediet wordt dienovereenkomstig aangepast). Je volgende stap is om te kiezen hoeveel munten je inzet en op hoeveel winlijnen. Gebruik de pijlen en schakelaars onderaan het scherm om dit te doen.

Winnende combinaties in Fairy Tale

In Fairy Tale is uw doel winnende combinaties van symbolen op een actieve winlijn van links naar rechts te vormen om de overeenkomstige geldprijs te kunnen krijgen. Er zijn vijf rollen op de set, verdeeld in 20 mogelijke winlijnen. Enkele combinaties die zo kort als twee symbolen zijn, zijn ook beschikbaar, waardoor u veel kansen heeft om winnen!

Fairy Tale winst verdubbelaar

Een klik op de Spin-knop zal de rollen een keer draaien, met de mogelijkheid om uw winst te verdubbelen via een snel virtueel kaartspel. Klik op de Take Risk-knop om dit te doen, maar houd er rekening mee dat het verliezen van het mini-spel uw inzet verliest! Deze optie is niet beschikbaar in de automatische draai-modus.
De beste gokkasten casino`s
Bonus