Netent charachterNetent charachter
Origami

Deze mooie Origami gokkast is ontwikkeld door Endorphina wordt geleverd met 10 winlijnen, 3 rijen en 5 rollen. Deze online gokkast heeft niet veel regels om te volgen. Plaats uw inzet van 1 tot 100 munten, activeer zoveel lijnen als u nodig hebt en speel! Je doel is om de vergelijkbare symbolen op de win lijnen te vergelijken om de overwinningen te behalen.

Origami multiplier

Tijdens het spel kan de schattige oranje papieren kat op elk moment verschijnen. De winst voor de ronde wordt vermenigvuldigd met het nummer dat op zijn buik is geschreven. De kat verdwijnt snel na de uitbetaling. Na een winnende draai, wordt u voorgesteld om de prijs te verzamelen of dit spel te spelen. 5 kaarten worden afgehandeld. Een van hen wordt geopend. Je hebt één keuze om de hogere kaart te vinden die de open kaart zal verslaan. Als uw keuze succesvol is, wordt uw prijs verdubbeld. Anders zal uw winst verloren gaan.

Leuke Origami animaties

Origami kwam uit Japan. Deze prachtige kunst van papier vouwen trekt veel mensen. De origami master kan een stukje papier maken en het plezier brengen. Het spel is vol met de schattige papieren dieren. U kunt katten, honden, kikkers, vogels en lieveheersbeestjes zien die uit het papier zijn gemaakt. En je zult een leuke, amusante animatie zien wanneer je ze in de winnende combinaties hebt ontmoet.

Origami cadeautjes

Dit spel kan een cadeau zijn voor degenen die ervoor gaan leuke gokkasten te spelen met een schattig ontwerp. Het akn u ook grote winsten brengen speel hem hier gratis of voor echt geld!

De beste gokkasten casino`s
Bonus