Netent charachterNetent charachter
Stone age

Reis terug in de tijd met deze Stone Age gokkast van Endorphina. Het leven kan dan hard werken zijn, maar je kan het prehistorische avontuur ervaren vanuit het comfort van je eigen huis door de rollen van dit online gokspel te draaien.

Stone Age Jackpot

Er zijn 5 spellen, 20 winlijnen en een 500.000 credit jackpot. Bovendien zijn er enkele handige tools om u te helpen jagen en het verzamelen van overwinningen, zoals gratis spins met uitbreidende symbolen, plus een dubbel of niets gamble spel. Het uitbetalingsschema van deze Stone Age-slotmachine is eigenlijk vrijgevig, waardoor spelers de kans krijgen om een mammoetgrootte jackpot te winnen die de waarde van de lijnen met 5,000x zal vermenigvuldigen.

Multiplicator in Stone Age

Dat wordt beloond wanneer vijf harige olifanten op een actieve winlijn en de volgende meest waardevolle line-bet multiplicator is 2.000x. Dat wordt aangeboden door vijf mannelijke jager-verzamelsymbolen, gevolgd door de vrouwelijke jager-verzamelaar die tot 750x betaalt. Vijf stenen assen zijn ook 750x de line-inzet waard, terwijl de flint dolk en pijlen voor 150x zorgen. Ten slotte, de minst lucratieve beelden zijn de grotschilderingen en de ketting, waarvan alle drie niet meer dan 100x zullen geven.

Inzetten in Stone Age

Spelers kunnen een goede reeks inzetten plaatsen, vanaf maar liefst 1 krediet, oplopend tot 100 credits per lijn. Het is ook mogelijk om het aantal actieve winlijnen te veranderen door op de nummers langs de zijkanten van de rollen te klikken. Dus, als je zou spelen met alle 20 winlijnen en een line-inzet waarde 100, dan speel je met de maximale inzet van 2.000 spel credits.

De beste gokkasten casino`s
Bonus