Netent charachterNetent charachter
Wild Fruits

Vruchten en het Wilde Westen mixen zelden; Tenminste niet voor de Wild Fruits gokkast door Endorphina vrijgegeven. Dit video slot spel is inderdaad een originele mix van de twee klassieke thema's van het genre. Hier speelt u de rol van de premie jager die het Amerikaanse Verre Westen doorzoekt, op zoek naar de schurkelijke vruchten die amok maken onder de vreedzame gemeenschappen die in de wildernis verspreid zijn. 

Wild Fruits betaaltafel vol met fruit

De betaaltafel van Wilde Vruchten is vol met ... vruchten, meestal dan. Geen verrassing daar. En er zijn er veel van hen, alles lekkerder dan de andere, maar laat je niet gekken zijn: dat zijn gevaarlijke gewilde criminelen. In oplopende volgorde van waarde vindt u de Appel, de Kersen, de Sinaasappel, Pluimen, Citroen en Framboos. De volgende vier zijn meer waard, en de Aardbeien, de Druiven, de Watermeloen en de Kokosnoot. Het laatste basissymbool is een grote gele zeven, waarvan er vijf op een geactiveerde betaallijn verschijnen zijn die 1000 keer inzet waard!

Winnende combinaties in Wild fruits

Raak de draaiknop zodra je klaar bent en geef vingers de ruimte! Winnende combinaties betalen van links naar rechts op een actieve winlijn. Elke overwinning kan verdubbeld worden door op de Take Risk-knop te klikken en het volgende mini-spel te winnen. Haal een waardevolle kaart op dan die door de computer gekozen wordt om te winnen en kans te krijgen om uw winst opnieuw te verdubbelen, enzovoort, tot je het ophoudt of een fout maakt, waardoor al je nieuw verworven munten voor altijd verdwijnen.

De beste gokkasten casino`s
Bonus