Netent charachterNetent charachter
Geisha

Het Verre Oosten is al eeuwen de focus geweest van westerse nieuwsgierigheid en de Japanse cultuur is emblematisch voor die fascinatie. Geisha, een Endorphina gokkast genoemd naar de beroemde Japanse vrouwen, en is uw ticket voor een reis naar het land van de opkomende zon. En zijn mysterieuze en elegante universum heeft ook een paar verrassingen voor u. Begin op een reis naar het oosten waar de inzet hoog is en de sfeer immersief.

Geisha de Japanse sfeer

De rollen worden bedekt door een zwart tegel dak en gescheiden door bamboe frames. De totale toon is sepia en bruin, waardoor de natuur en rust worden opgewekt. De muziek is ook traditioneel, rustig maar perfect geschikt voor het thema.

Inzet bij de Geisha gokkast

Geisha's setup is een traditionele 5-rollen, 25 winlijnen setup, met geanimeerde symbolen en dynamische overgangen. Aan de slag gaan is makkelijk gemaakt door de gebruikelijke Endorphina commando's, die zich rondom de rollen bevinden. Ten eerste moet u een muntwaarde bepalen van 0,01 tot 5, afhankelijk van uw spelstijl. Dit wordt gedaan door gewoon op het pictogram Munt aan de linkerkant van het spelscherm te klikken, naast het Credit-scherm.

Geisha makkelijk te spelen

U kunt dan kiezen hoeveel munten u op de tafel in wilt zetten voor de volgende draai. U kunt zo weinig als een munt en tot 300 tegelijk inzetten, als u geluk hebt. Uw laatste stap is dan om zoveel paylines te activeren zoals u wilt van de 25 beschikbare. Al deze instellingen worden makkelijk gemaakt dankzij de pijlen en schakelaars rechts onderaan het scherm.

Speel voor echt geld
De beste gokkasten casino`s
Bonus
Jacks.nl€ 150Nu bezoeken
Circus.nl€ 250Nu bezoeken