Netent charachterNetent charachter
The Ninja

Ontdek de Ninja, 's werelds beroemdste en gevreesde spionnen, met deze indrukwekkende en volstrekt leuke Endorphina gokkast. Wees voorbereid op wat actie, bonussen, gratis spelletjes en mooie animaties en om niet te vergeten de vele mogelijkheden om geldbeloningen te winnen. The Ninja is een alles-in-een-ervaring, die u naar een wereld van opwinding en schoonheid zal brengen.

The Ninja een wereld van Sluipen en Schoonheid

De Ninja is gebaseerd op de avonturen van de gelijknamige oude Japanse krijgers. Als zodanig zal je tijdens je spel naar Japan worden vervoerd, en een blik op de achtergrond is genoeg om dat te begrijpen. Achter de rollen is de nacht gevallen en licht de heldere lucht op. U bent aan de ingang van een paleis, u kunt de pagodes en houten deuren in de verte zien.

De aanval voorbereiden

De commando's die u nodig hebt liggen rondom de vijf rollen van het spel. Begin door uw muntwaarde te bepalen dankzij het pictogram Coin in de linkerbovenhoek. U kunt kiezen uit waarden van 0,01 en 5 credits per munt. Zodra u klaar bent, is het tijd om tussen 1 en 20 winlijnen te activeren met behulp van de zijbladen die de rollen vastleggen.

Wapens Klaar

Een snelle kijk op de paytable van The Ninja is genoeg om te zien dat onze protagonist helemaal klaar is voor de strijd. Er zijn maar zeven basis symbolen, maar ze zijn allemaal dodelijk. We beginnen met vier verschillende soorten ninja-wapens, kleurgekodeerd rood, groen, blauw en geel voor het gemak van identificatie in het midden van de actie. 

De beste gokkasten casino`s
Bonus