Netent charachterNetent charachter
Omni Spinner

Voor wie bekend is met online gokkasten van Fruits 4 Real is het natuurlijk geen verassing dat je binnen het assortiment een Multiplayer gokkast aantreft. Als je de Omni Spinner slot van Fruits 4 Real online gaat spelen zal je bovendien zien dat dit een spel is met hoogwaardige grafische effecten. Dankzij het uiterlijk van deze speelautomaat zal je al snel het gevoel krijgen of je aan een fysieke gokkast deelneemt, alleen speel je natuurlijk gewoon lekker vanuit huis.

Speluitleg Omni Spinner

Op de Omni Spinner gokkast van Fruits 4 Real tref je een dubbelspel aan. Dit wil zeggen dat je een 2 in 1 gokkast hebt met twee gelijkwaardige zijdes. In totaal kun je hierdoor met 6 rollen tegelijkertijd spelen en kunnen prijzen worden behaald op een totaal van 10 winlijnen. Je bent bovendien niet verplicht om op allebei de spellen te spelen, want ook spelen op één zijde van het spel behoort tot de mogelijkheden die geboden worden.

Inzetten plaatsen bij Omni Spinner

Als je een inzet wilt plaatsen op de Omni Spinner speelautomaat van deze ontwikkelaar moet je erop rekenen dat je met lagere en hogere bedragen aan de slag zal kunnen. Credits die je kunt spelen zijn namelijk in te stellen in kleine stappen van minimaal 2 tot maximaal 40 credits per draai per spel. Iedere credit die je speelt kent een waarde van 10 cent. Speel je op één zijde? Dan is je minimaal te spelen bedrag dus 20 cent per draai en kan er maximaal gespeeld worden met 4 euro. Als je aan beiden kanten tegelijkertijd speelt moet je deze limieten verdubbelen. Spelen doe je in dat geval dan met 40 eurocent als minimum en met een maximum bedrag van 8 euro per speelbeurt.

Prijzentabel

Om te zien welke prijzen er gewonnen kunnen worden bij Omni Spinner hoeft er geen extra scherm geopend te worden. De combinaties die je kunt vormen zijn namelijk gewoon in een prijzentabel boven de rollen te vinden. In alle gevallen geldt dat je een winlijn dient te vullen met 3 soortgelijke symbolen. Het aantal credits dat je speelt zal daarbij direct bepalend zijn voor de uitbetaling die een combinatie op kan leveren. Belangrijk om te weten is dat bij Omni Spinner meerdere winlijnen tegelijkertijd uit kunnen keren, waardoor de prijzen die je kunt winnen bij elkaar opgeteld zeer hoog uit kunnen gaan vallen.

De beste gokkasten casino`s
Bonus