Netent charachterNetent charachter
Safari Sam

Met een vriendelijke knipoog naar Tarzan wordt u bij Safari Sam direct meegenomen op een reis door de Jungle. Allerlei verschillende dieren, mensen en gebruiksvoorwerpen dienen bij deze 3D videoslot van Betsoft als symbool. Om hiermee prijzen te kunnen winnen dient u zoveel mogelijk symbolen van een soort in een combinatie te draaien van links naar rechts. Hiervoor zijn er 5 rollen beschikbaar, waarover een totaal van 25 winlijnen verdeeld is.

Random Wilds, Scatters en freespins
Als u bij het spelen van Safari Sam een gorilla, zebra en aap tegelijk weet te draaien zullen er free spins worden gegeven. Met de free spins speelt u op basis van de laatste inzet, zonder geld in te moeten leveren van uw tegoed. Alle prijzen die u tijdens de free spins weet te draaien zullen uitgekeerd worden met een vermenigvuldiging van 5 keer. Als u tijdens het draaien de random Wilds weet te activeren kunt u bij Safari Sam rekenen op een nog hogere uitbetaling. U kunt met deze functie namelijk prijzen tot maar liefst 10 keer vermenigvuldigt zien worden. Tot slot is er bij Safari Sam een Scatter symbool aanwezig om makkelijker tot een winst te kunnen komen. U wint al vanaf 3 Scatters, waarbij u deze geen winlijn hoeft te laten volgen. Scatters betalen namelijk uit vanaf geheel willekeurige posities.

Inzetlimieten
Op de 25 winlijnen van Safari Sam kan gespeeld worden met credits van 2 cent tot en met 1 euro. Hierbij is het bovendien mogelijk om tot maximaal 5 credits per winlijn te spelen en zo uw inzet aan te passen. Het minimale bedrag dat u dient te spelen op alle aanwezige lijnen is 50 cent en de maximale inzet die u kunt plaatsen komt uit op een bedrag van maar liefst 125 euro.

De beste gokkasten casino`s
Bonus