Netent charachterNetent charachter
Magic Mushrooms

De Magic Mushrooms videoslot is een 5 rollen gokkast uit het assortiment van Yggdrasil Gaming. Deze ontwikkelaar staat vooral bekend om de unieke thema's die zij ook bij deze Magic Mushrooms toegepast hebben. Als u op deze slotmachine in gaat zetten hoeft dit niet direct met geld. U heeft namelijk ook de mogelijkheid om deze slot eerst een keer gratis uit te proberen. Anderzijds is spelen met echt geld natuurlijk wel gewoon een optie die genomen kan worden.

Speluitleg Magic Mushrooms
Magic Mushrooms wordt gespeeld op 5 rollen, waarbij verschillende extra's aanwezig zijn om winsten te verzorgen. Vooral de free spins die u bij dit spel kunt winnen zijn interessant. Om free spins te kunnen moet u het free spin symbool op de rollen laten verschijnen. Deze worden gespeeld met als uitgangspunt uw laatste inzet, waarbij uiteraard geen geld van het tegoed ingehouden zal worden. Bij Magic Mushrooms worden er minimaal 10 free spins gewonnen en maximaal 75. Om meer free spins te winnen kunt u de spin symbolen ook tijdens de mode draaien en zo per 2 free spin symbolen 2 extra spins toegekend krijgen.

Het zijn uiteraard niet alleen de free spins die inzetten op Magic Mushrooms interessant maken. De Wild symbolen die u kunt draaien op de rollen kunnen er namelijk ook wat van. Er zijn verschillende Wild features die geactiveerd kunnen worden om betere kansen op winst te krijgen. Daarbij is het ook mogelijk dat er een vermenigvuldiger van maximaal 10 keer de door u gewonnen prijs actief gesteld zal worden als u een combinatie met die Wilds af weet te ronden.

Inzetlimieten
Zoals bij iedere andere videoslot moet u ook bij Magic Mushrooms rekening houden met een minimale en maximale inzet per draai. Inzetten begint bij deze videoslot met een inzet van minimaal 40 cent per draai. Bent u van plan om hoge geldprijzen te gaan winnen, dan kunt u Magic Mushrooms met een hoge inzet gaan spelen. Deze kan oplopen tot een maximum bedrag van maar liefst 80 euro.

De beste gokkasten casino`s
Bonus