Netent charachterNetent charachter
Cazino Zeppelin

Met het Cazino Zeppelin spel heeft Yggdrasil Gaming een unieke slot neer weten te zetten, waar gebruik gemaakt wordt van de meest moderne grafische effecten. Om uw inzetten bij deze videoslot optimaal te kunnen spelen zijn er uiteraard voldoende instellingen mogelijk. Bij Cazino Zeppelin kunt u rekenen op allerlei themasymbolen, die gedraaid kunnen worden op een totaal van 5 rollen. De prijzen die u kunt winnen zijn terug te zien in de prijzentabel, waarmee een uiterst duidelijk overzicht geboden wordt.

Wilds, Sticky Wilds & Free Spins
Om winsten bij het spelen van Cazino Zeppelin eenvoudiger te kunnen behalen zijn er uiteraard Wild symbolen toegevoegd. Met deze Wild kunnen andere symbolen vervangen worden en een combinatie afronden met de reguliere symbolen van deze videoslot. Niet alleen een reguliere Wild kan helpen, maar ook de Sticky Wild functie is interessant. Deze zal tijdens de free spins op de rollen blijven plakken om de kansen op winst tot een maximum te verhogen.

Draait u de Free Spins munt, dan worden er vanaf 3 symbolen minimaal 10 free spins toegekend. U kunt uiteraard ook op meer free spins rekenen als er meerdere van deze munten gedraaid worden. Het maximaal aantal free spins van Cazino Zeppelin is dan ook 20 stuks. Draait u tijdens het spelen met de free spins 5 keer het random Wild symbool? Hiervoor worden 5 extra free spins aan uw draaiende tegoed toegevoegd.

Inzetlimieten
Wilt u de rollen van Cazino Zeppelin voor geld laten draaien? In dat geval heeft u de mogelijkheid om op de rollen te spelen met een minimale inzet vanaf 20 cent per draai. Hogere inzetten kunnen uiteraard ook geplaatst worden. U kunt bij het spelen van deze Cazino Zeppelin videoslot namelijk maximaal met 10 euro per draai aan inzetten de rollen laten draaien.

De beste gokkasten casino`s
Bonus