Netent charachterNetent charachter
Lights

Midden in een vallei in het uiterst Verre Oosten kunt u genieten van deze Lights videoslot, ontwikkeld door Net Entertainment. Met 5 doorschijnende rollen is de achtergrond van dit thema continu goed in beeld. Ondanks dat gaat het natuurlijk toch om de themasymbolen, waarmee u op de voorgrond van deze slotmachine de winsten bij elkaar moet zien te draaien op 9 vaste winlijnen. Om u daarbij een handje te helpen heeft de producent ervoor gekozen om Wild symbolen en free spins, door middel van Scatters, als extra toe te voegen.

Wild symbolen en Free Spins
Om de Wild symbolen van de Lights videoslot te kunnen laten verschijnen moet er gebruik gemaakt worden van de vuurvliegjes. Deze kunnen op het scherm willekeurig symbolen tot Wild omtoveren en er zo voor zorgen dat de kansen op winst ineens veel groter worden. De Wild symbolen kunnen bij Lights alle symbolen vervangen, met uitzondering van de Scatters die aanwezig zijn. Iedere draai die tijdens het hoofdspel gedaan wordt zullen de vuurvliegjes minimaal 2 en maximaal 4 Wild symbolen laten verschijnen

Weet u het voor elkaar te krijgen om bij het spelen van Lights 3 of meer Scatter symbolen te draaien, dan krijgt u minstens 10 free spins toegekend. Het maximale aantal free spins van 30 is te behalen bij een draai, waarbij iedere rol een Scatter symbool vertoond. Tijdens de free spins kunnen meerdere Wilds door de vuurvliegjes geplaatst worden. U krijgt bij Lights in dat geval per draai minimaal 3 en maximaal 6 van deze Wild symbolen op de rollen.

Inzetlimieten
Gezien het feit dat er verwacht wordt dat u altijd op 9 winlijnen inzet is met de laagste creditwaarde een inzet mogelijk van 9 cent per draai. De hoogste waarde die u voor uw credits in kunt stellen is 1 euro. Hiermee kunt u bij Lights maximaal inzetten met een bedrag van 9 euro per gedraaide speelronde.

Speel voor echt geld
De beste gokkasten casino`s
Bonus
Jacks.nl€ 150Nu bezoeken
Circus.nl€ 250Nu bezoeken