Netent charachterNetent charachter
Steamtower

Steamtower heeft alles weg van een sprookje, waarmee Netent uiteraard weer een uniek thema neer heeft weten te zetten. Als u Steamtower gaat spelen zal het uw virtuele doel zijn om de prinses uit de 16 verdiepingen hoge toren te bevrijden om uw winsten te behalen. Hoe hoger u in deze toren weet te komen, des te hoger de vermenigvuldiger zal zijn die voor uw prijzen zullen gaan gelden.

Wilds, Stacked Wilds en vermenigvuldigers
Het eerste bijzondere symbool dat u bij het spelen van Steam Tower aan zult treffen zijn de symbool vervangende Wilds. Deze symbolen kunnen andere vervangen op alle posities om combinaties af te kunnen ronden. Er zijn bij Steamtower niet alleen reguliere Wild symbolen te vinden, maar ook Stacked Wilds zullen de rollen weten te sieren. De Stacked Wild symbolen zijn opeen gedraaide Wilds, waarmee een hele rol bedekt kan krijgen. Weet u dit voor elkaar te krijgen, dan worden er bovendien ook direct 10 free spins toegekend.

De vermenigvuldiger die u bij de Steamtower kunt activeren heeft alles te maken met de verdieping waarop u zich bevind in de toren. Er wordt bij de eerste verdieping gestart met een vermenigvuldiger van 2 keer uw gewonnen prijs, maar deze vermenigvuldiging kan in the end oplopen tot maar liefst 7 keer de prijs die u weet te draaien.

Inzetlimieten
Bent u nog niet bekend met deze videoslot, dan heeft u dankzij Netent de mogelijkheid om Steamtower gratis uit te proberen. Wilt u direct uw kansen op een winst beproeven, dan is het uiteraard ook een optie om direct met eigen geld inzetten te plaatsen. Inzetten doet u bij Steamtower altijd met een minimum bedrag van 15 cent per draai. Het maximale bedrag dat ingezet kan worden ligt echter een stuk hoger en komt bij een creditwaarde van 1 euro uit op maar liefst 150 euro per draai. 

De beste gokkasten casino`s
Bonus