Netent charachterNetent charachter
Dark Joker Rizes

Tijdens het draaien in een spannende duistere wereld kunt u bij de Dark Joker Rizes videoslot heel wat prijzen bijeen draaien. Zowel grafisch als geluidstechnisch heeft Yggdrasil Gaming deze slotmachine in zijn geheel compleet weten te maken. Hierdoor kunt u bij iedere draai genieten van de optimale spelbeleving als u probeert om winsten te behalen op de 10 winlijnen die deze videoslot telt. Een overzicht van de prijzen kunt u vinden in de prijzentabel, waarbij de winsten per symboolsoort weergegeven zullen worden.

Speluitleg Dark Joker Rizes
Niet alleen de reguliere prijzen van Dark Joker Rizes kunnen winsten opleveren, maar ook tijdens de Jokerizer mode zijn heel wat winsten te behalen. Op de rollen van Dark Joker Rizes zijn mystery prijzen te winnen met de gelijknamige joker symbolen. Bij 3 jokers wint u al een mystery van 1000 credits op zijn minst. Om een hogere mystery prijs te kunnen behalen dient u natuurlijk meerdere jokers te laten verschijnen. U kunt bij deze Dark Joker Rizes videoslot tot maximaal 6000 credits winnen als u op iedere rol een joker hebt weten te draaien.

Inzetlimieten
Inzetten kunt u bij de Dark Joker Rizes videoslot op verschillende manieren tot stand laten komen. Als u in gaat zetten zal er bij dit spel een minimale inzet vereist zijn van slechts 10 cent. Wilt u met meer geld gaan inzetten, dan is de maximale inzet die geplaatst kan worden een bedrag van 3 euro.

De beste gokkasten casino`s
Bonus