Netent charachterNetent charachter
Big Bang

Big Bang laat u een reis maken door het heelal en zal tijdens de bekende oerknal vele prijzen kunnen veroorzaken. Door de juiste combinatie van symbolen te draaien kunt u hier rekenen op extreme winsten op de 25 vaste winlijnen die gebruikt worden. Big Bang wordt gespeeld op 5 rollen met themasymbolen, waarbij ondersteuning gevonden wordt dankzij de aanwezige Wilds en een progressieve vermenigvuldiger,

Wilds & vermenigvuldigers
Om de combinaties van symbolen bij de Big Bang videoslot eenvoudiger af te kunnen ronden wordt er gebruik gemaakt van Wild symbolen. Dankzij deze symbolen kunnen combinaties makkelijk compleet komen, omdat Wilds een vervangende functie hebben. De Wild symbolen van Big Bang kunnen gedraaid worden op alle rollen om hun functie ten uitvoer te kunnen brengen.

Naast de bijzondere Wild kunt u bij Big Bang rekenen op een progressieve vermenigvuldigingsmeter. Op het moment dat u een winnende combinatie van symbolen hebt weten te draaien zal deze een niveau stijgen, waardoor de winst van een volgende draai keer 2 uitbetaald kan worden. Bij een ronde zonder prijs zakt de vermenigvuldiger weer terug. Het is dus gunstig om meerdere keren achter elkaar te winnen, omdat daardoor grotere geldprijzen uitgekeerd kunnen worden. De maximale vermenigvuldiging die u bij Big Bang kunt winnen is 32 keer een gewonnen prijs.

Inzetlimieten
Inzetten worden op de 25 winlijnen van de Big Bang videoslots gespeeld met minimaal 25 cent per ronde. Wilt u meer geld inzetten, dan is dit altijd mogelijk. Het maximale bedrag van 50 euro per draai kan gespeeld worden met 4 credits van 50 cent per winlijn. Prijzen die u met deze inzetten binnen kunt halen zijn allemaal overzichtelijk per symboolsoort in de prijzentabel weergegeven.

De beste gokkasten casino`s
Bonus