Netent charachterNetent charachter
The Invisible Man

The Invisible Man is als videoslot door Netent gepresenteerd in 2015! Meteen vanaf de uitrol van dit spel is gebleken dat deze populair is onder de vele spelers. Als u bij The Invisible Man uw inzetten gaat plaatsen kunt u namelijk altijd rekenen op grote kansen op winst, die gegeven worden op een totaal van 5 rollen. Gebaseerd op een film uit 1933 kunt u bij dit spel rekenen op een prachtige lay-out, waarbij geluiden de spelbeleving helemaal compleet weten te maken.

Police Wilds, Griffin Wilds en Re-spins
Met uw inzetten op The Invisible Man kunt u uiteraard met alle symbolen combinaties gaan vormen. Winsten kunnen bij deze slotmachine zowel van links naar rechts als andersom op de rollen een prijs opleveren door minimaal 3 soortgelijke symbolen te draaien. Als u aan het draaien bent kunt u rekenen op 2 Wild symbolen. Deze kunnen andere symbolen vervangen, waardoor combinaties makkelijker gecompleteerd kunnen worden. Draait u een Police Wild, dan verschuift deze 1 positie naar rechts voor de Re-spin volgt. Bij de Griffin Wild daarentegen wordt de Re-spin gedraaid als u het Wild symbool naar links hebt zien verplaatsen.

Net als bij vele andere videoslots kunt u ook bij The Invisible Man rekenen op free spins. Zodra beide Wilds met elkaar botsten krijgt u 10 free spins, die met 4 aangevuld kunnen worden bij een volgende botsing. Tijdens de free spins kunnen de meters gevuld worden en kunnen er bovendien ook nog eens 2 verschillende bonusspellen actief gesteld worden.

Inzetlimieten
Uw inzetten kunnen bij The Invisible Man gratis geplaatst worden met virtueel geld, maar ook spelen voor echt geld is uiteraard een optie. De minimale inzet per draai is vastgesteld op een bedrag van 20 cent per draai en maximaal kan er met een bedrag van 100 euro per ronde gespeeld worden.

De beste gokkasten casino`s
Bonus