Netent charachterNetent charachter
Tornado Farm

Een gigantische storm raast over de Tornado Farm Escape boerderij en zorgt ervoor dat de uitgebuite dieren de boer kunnen verlaten. Gedurende deze videoslot zult u ontdekken dat de storm en tornado hier een belangrijke functie vervullen om prijzen binnen te halen. Bij Tornado Farm Escape kunt u prijzen draaien op 5 rollen, waarbij er 20 winlijnen verdeeld zijn. Deze slot speelt zich af hoog in de wolken en is slechts alleen gevuld met themasymbolen om winsten uit te kunnen keren.

Wilds, Storm en Tornado
De Wild die u bij het draaien van de rollen kunt draaien zijn in staat andere symbolen te vervangen. Een uitzondering voor vervanging zijn de Hot en Cold symbolen die gedraaid kunnen worden. Dankzij de Wild symbolen kunnen prijzen makkelijker tot stand komen, waarbij combinaties uiteraard wel van links naar rechts moeten worden gevormd. Als u het hoofdspel van Tornado Farm Escape aan het spelen bent kan er willekeurig een storm ontstaan. De donderwolk die voorbij raast zorgt voor meerdere Wild symbolen om meer kansen op winst te genereren. Hou er rekening mee dat u deze altijd tijdens het hoofdspel kunt vinden.

Het belangrijkste onderdeel van Tornado Farm Escape is uiteraard de Tornado functie. Als er een Hot symbool op rol 1 en een Cold symbool op rol 5 ontstaat wordt deze Tornado op gang gebracht. Het middelste symbool van rol 3 zal door de Tornado opgezogen worden, samen met andere soortgelijke symbolen. Dit gebeurd een aantal keer achter elkaar zodat er heel wat mooie prijzen gewonnen kunnen worden.

Inzetlimieten
Tornado Farm Escape wordt altijd gespeeld met een minimale inzet van 20 cent op de totaal 20 winlijnen die bij deze slotmachine aanwezig zijn. Als u meer geld in wilt zetten kunt u bij deze speelautomaat uiteraard ook met hogere inzetten aan de slag. De maximale inzet die geplaatst kan worden is namelijk een bedrag van maar liefst 200 euro.

Speel voor echt geld
De beste gokkasten casino`s
Bonus
Jacks.nl€ 150Nu bezoeken
Circus.nl€ 250Nu bezoeken