Netent charachterNetent charachter
Gonzos Quest

Met een prachtige intro wordt deze Gonzos Quest van Netent aangekondigd als u dit spel gaat laden. Gonzo's Quest neemt u mee op een reis op zoek naar de schat. De vele animaties en geluiden die door de ontwikkelaar toegepast zijn maken het spelen van deze videoslot zeer zeker de moeite waard. De theoretische uitbetaling van ruim 96 procent en de extra functies zorgen ervoor dat u altijd de nodige kansen op winst kunt genieten.

Avalanche functie en Free Falls
Bij het spelen van Gonzo's Quest kunt u genieten van een zogeheten Avalanche functie. Dit betekend dat rollen niet gedraaid worden, maar bestaan uit blokken die in beeld zullen vallen. Als u een winnende combinatie hebt gevormd zal er een Avalanche gestart worden. De winnende symbolen zullen verdwijnen zodat er plaats komt voor nieuwe symbolen die winst op kunnen leveren. Hierbij kunt u een vermenigvuldiger verwachten tot een maximum van 5 keer de gewonnen prijs.

Zodra u minimaal 3 Free Fall symbolen hebt weten te draaien zullen de Free Falls geactiveerd worden. Uiteraard kunnen hiermee gratis prijzen gewonnen worden en bovendien is het ook mogelijk om tijdens deze mode nieuwe Free Falls binnen te halen. De maximale vermenigvuldiger die u tijdens deze mode kunt genieten komt uit op maar liefst 15 keer de prijs die u gewonnen heeft.

Inzetlimieten
De inzetten die u bij het spelen van Gonzo's Quest kunt behalen worden bepaald aan de hand van de creditwaarde en het aantal credits dat u ingezet heeft. Minimaal wordt er op de 20 winlijnen gespeeld met 20 cent per draai. Wilt u meer geld als inzet plaatsen? De maximale inzet van 50 euro kan gespeeld worden als u per winlijn 5 credits in gaat zetten.

De beste gokkasten casino`s
Bonus