Netent charachterNetent charachter
Twin Spin

Online uw inzetten plaatsen op de bekende Twin Spin videoslot van Netent is een genot voor het oog. Niet alleen zijn de grafische effecten van deze 5 rollen speelautomaat interessant, maar ook de bijpassende geluiden zijn geheel in stijl van het thema. Als u Twin Spin gaat spelen kunnen combinatie van gelijk symbolen van links naar rechts gevormd worden. Uiteraard is er een prijzentabel aanwezig, die laat zien welke prijzen er gewonnen kunnen worden met uw inzetten.

Wilds & Twin Reel functie
Winsten kunnen bij deze Twin Spin videoslot niet op winlijnen gevormd worden, maar op liefst 243 winmanieren. Als u op deze slot uw inzetten gaat plaatsen zal daarbij uiteraard ook de Wild aanwezig zijn. U kunt met deze Wild andere symbolen vervangen op rol 2, 3, 4 en 5. Hiermee kunt u combinaties afronden of verlengen voor meer prijzengeld. Naast de Wild is de Twin Reel feature bij Twin Spin een zeer belangrijke functie. Hiermee worden minimaal 2 naastgelegen rollen gekloond om meer prijzen op te leveren. Deze rollen worden uiteraard geheel willekeurig gekozen. Dankzij deze functie kunnen er meerdere identieke rollen verschijnen en dus hogere uitkeringen aan prijzen gewonnen worden.

Inzetlimieten
Als u bij Twin Spin uw inzetten gaat plaatsen voor geld kunnen credits ingesteld worden op 1 cent, 2 cent, 5 cent, 10 cent of 50 cent. Minimaal wordt er bij de 25 winlijnen met een bedrag van 25 cent gespeeld en maximaal kunt u met een bedrag van 125 euro de Twin Spin rollen laten draaien. Afhankelijk van uw budget kunt u dus zelf bepalen welke inzetten u plaatst, wat uiteraard effect heeft op de prijzen die gewonnen kunnen worden.

De beste gokkasten casino`s
Bonus