Netent charachterNetent charachter
Power Win

Power Win
Deze Power Win gokkast is een echte aanrader voor jong en oud. Niet alleen is het een leuk spel, maar ook kan deze gokautomaat als winstgevend gekenmerkt worden. Dankzij de vele verschillende credits die gespeeld kunnen worden zijn inzetten voor ieder budget bereikbaar. Het spel is erg overzichtelijk ingedeeld, waardoor u eenvoudig kunt zien wat voor winsten er allemaal behaald kunnen worden. Met 3 rollen in een basisspel en 3 rollen in een bovenspel zijn bovendien heel wat prijzen op verschillende rollen te draaien. Bent u nog niet bekend met Power Win, dan kunt u het spel op te beginnen eens gratis uitproberen. Met 10 euro gratis speeltegoed kunt u alle ins en outs van het spel ontdekken en zien wat er allemaal mogelijk is. Wilt u tot een winst kunnen komen, dan is een eigen speeltegoed uiteraard vereist.

Basisspel
Om te beginnen wordt de eerste inzet bij Power Win normaal gezien geplaatst op de 3 rollen onder op het spel. Hierbij wordt gespeeld op 1 winlijn, waarbij 3 soortgelijke symbolen in een combinatie een winst kunnen vormen. Anderzijds kunnen 2 reguliere symbolen en het BAR symbool samen ook ervoor zorgen dat een prijs wordt uitbetaald. Tijdens het draaien van de rollen zal het voorkomen dat bij bepaalde symbolen rollen vastgezet worden. Dit kunt u zelf ook doen door de HOLD knoppen te gebruiken. Mocht u een rol alsnog opnieuw willen draaien, dan kunt u deze ontgrendelen door nog eens een keer de bijbehorende HOLD knop te gebruiken. Bij het basisspel van Power Win kunnen 3 willekeurig gedraaid logo’s een random prijs veroorzaken. Hiermee wint u minimaal 10 en maximaal 100 credits.

Bovenspel
Als u echt tot grote winsten wilt kunnen komen, dan is het van belang om snel in het bovenspel terecht te komen. Alle prijzen die u bij de onderste rollen wint zullen aan de Powermeter worden toegevoegd. Inzetten die vervolgens op de bovenste 3 rollen gedaan worden zullen daar steeds van ingehouden worden met uitzondering van 1 credit. Deze ene credit zal namelijk van uw basistegoed worden afgehaald. In het bovenspel zijn er grotere prijzen te behalen door combinatie van 3 soortgelijke symbolen te draaien. Hierbij is er niet 1 winlijn, maar kunnen prijzen worden gewonnen op maar liefst 5 winlijnen. Extra kansen dus om tot grotere winsten te kunnen komen. Mocht het gebeuren dat u veel winsten weet te behalen, dan zal de Powermeter maximaal oplopen tot 8000 credits. Alles wat u meer winst zal aan uw gewone tegoed van credits toegevoegd worden.

Inzetten
De credits waarmee u bij Power Win speelt hebben allemaal een waarde van 10 cent. In het basisspel zal dus altijd een vaste inzet van 10 cent gespeeld worden. Anderzijds kunt u in het bovenspel grotere inzetten gebruiken. Om te beginnen zijn inzetten van 5 credits, een minimum inzet van 50 cent, mogelijk. Daarnaast kunt u ook spelen met 10, 20 of 40 credits. De maximale inzet bij Power Win komt daarmee uit op 4 euro per draai. De prijzen die u kunt winnen zijn voor zowel boven als onder netjes in een tabel weergegeven. In het bovenspel kunt u deze uiteraard netjes gesorteerd per inzet terugvinden.

Speel voor echt geld
De beste gokkasten casino`s
Bonus
Jacks.nl€ 150Nu bezoeken
Circus.nl€ 250Nu bezoeken