Fruits4real gokkasten

Twin Express

Twin Express
 

Power Win

Power Win
 

Caribbean Advent...

Caribbean Adventure

Speel op 2 spellen tegelijk of kies voor 1 spel om de schatkist te vinden in deze gokkasten. Met een leuke mystery prijs en maximale winst van 800 credits per ronde.

Starlight

Starlight

De sterren zorgen dat je gaat winnen. Een bovenspel met 8 rollen en een maximale inzet van 48 credits per ronde geeft je grote prijzen.

Turbo Joker

Turbo Joker

Typische joker gokkast met een 3 rollen topspel en alles kriskras, en zoals gewoonlijk zijn de jokers wild.

Mystic Mysteries

Mystic Mysteries

De mystic mysteries gokkast bestaat de mogelijkheid om in het topspel op de hoogste inzet random mysteries te ontvangen tot wel 400 credits per lijn.

Goldlines

Goldlines

Goldlines is een bekende onder de gokkasten spelers, maar nog niet eerder was hij zo tot in de details uitgewerkt als bij fruit4real.

Steptimer Jackpo...

Steptimer Jackpot

De Steptimer gokkast is terug bij Fruit4Real. Met slechts twee inzet mogelijkheden in het topspel is het eigenlijk alles of niets.

Triple Action

Triple Action

Wie van actie houd, doet dat ook van sensatie. Hiermee is de Triple Action gokkast van Fruit4Real in één zin samen gevat. 

Turboplay Jackpo...

Turboplay Jackpot

Die oude vertrouwde Turboplay in een nieuw geavanceert jasje. Speel hem bij Fruits 4 real. geheel gratis.

Random Flashback

Random Flashback

Voor de echte fan's is er bij Fruits 4 Real de naast de Random runner nu ook de Random Flashback gokkast.

Super joker

Super joker

Super Joker is bij inzet 20 een en al 8 rollen kris kras fun. Waarbij de Mystery super jokers een hoofdrol spelen. 

Sweet 16 player

Sweet 16 player

Speel met 16 of 32 winlijnen de Sweet 16 Multiplayer bij Fruits4Real. Inzet mogelijkheden van 5 tot maarliefst 160 credits per ronde.

Twin Player

Twin Player

In navolging van de multiplayer hebben we nu ook de Twin Player. De Twinplayer heeft 1 rol meer voor nog meer prijzen.

Multi Player

Multi Player

De enige echte Multi Player gratis te spelen bij fruits4real. Multiplayer staat je toe om op 2 gokkasten tegelijk te spelen met erg hoge winstkansen.

Red Hot Active

Red Hot Active

We zien een wederom een echte klassieker, alleen in de jas van fruits4real. Voorzien van 4 rollen en een fijne clubmeter.

Jackpot Timer

Jackpot Timer

Het is jackpot-time met deze gelijknamige gokkast! 3 Rollen in het benedenspel en 4 stuks in het topspel. Een garantie voor zeer interessante winkansen.

Simply Wild

Simply Wild

De Simply Wild, een simpelweg te gekke gokkast waar iedere fanaat zijn hart bij kan ophalen. Het topspel biedt met name leuke combinaties waarmee veel geld valt te winnen.

Big timer Jackpo...

Big timer Jackpot

Big Timer Jackpot heeft als super fruits 4 real noviteit een ingebouwde jackpot. Alleen bigtimer jackpot gokkasten spelers kunnen deze winnen.

Magic Circle

Magic Circle

Magic Circle met zijn leuke kris kras feature en het intressante magische wiel van het topspel. 

Random Runner

Random Runner

Over de Random runner is al genoeg gezegd. Ook bij Fruits 4 Real is deze oude rot natuurlijk gratis te spelen.

Fruits4real
fruits4real gokkasten

Fruits4Real is de nieuwste gokkasten sensatie in Nederland. Het unieke aan deze brand is dat er ook verschillende multiplayer gokkasten online zijn te spelen. Dit type gokkast ontbrak tot voor kort in het huidige gokkasten aanbod. Kasten als de Multiplayer en Twinplayer waren altijd al enorm populair in de gokhallen en casino`s en dankzij Fruits4Real kunt u deze toppers nu ook thuis spelen. Een eenvoudige account registratie is uiteraard wel vereist, maar dit stelt niet meer voor dat dat u hiervan gewend bent: gegevens invullen, klaar!

Het assortiment van Fruits4Real is op dit moment nog in aanleg, vandaar dat er in de loop der tijd regelmatig nieuwe fruitautomaten zullen worden toegevoegd. Breng regelmatig een bezoekje aan onze overzichtspagina om op de hoogte te blijven van de laatste gokkasten updates.

Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de beste acties en promoties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Copyright 2002-2015 degokkasten.com contact opnemen