Fruitluck gokkasten

Random Runner cl...

Random Runner classic

De Random runner gokkast zoals hij ooit bedoeld was, De enige echte fruitluck uitvoering is de klassieke.

Clubrunner

Clubrunner

Club runner is een gokkast ala de random runner gokkasten maar dan met een leuke mystery bonus op de drie sevens.

Clubspinner

Clubspinner

Clubspinner gokkast, deze spinner uitvoering heeft 4 rollen. Deze extra rol kan voor mooie extra winsten zorgen met een relatief lage inleg.

Double sixteen

Double sixteen

32 keiharde winlijnen kan je spelen op de double Sixteen gokkast van fruitluck. Dit is Fruitlucks enige echte kaskraker.

Goldlines

Goldlines
 

Red White and Bl...

Red White and Blue
 

Topspinner

Topspinner

Één van de leukste spinner gokkasten van Fruitluck is de topspinner, deze machine heeft een 4de extra rol voor extra fun.

Hell Raiser

Hell Raiser
 

Running wild

Running wild
 

Happy Hour

Happy Hour
 
Fruitluck
fruitluck gokkasten

Als je gedachte over Fruitluck gaan dan denk je gelijk aan vervlogen tijden toen gokhallen nog vol stonden met random runners en topspinners. Aangezien het Fruitluck platform al gokkasten online heeft staan van het eerste uur kunnen we met een gerust hart stellen dat dit een zeer degelijk en betrouwbaar gok spellen platform is. Waar één ieder nog vele uurtjes zowel gratis als betaald kan genieten van gokkasten uit de tijd dat de rollen fruitautomaten een overgang ondergingen naar het digitale tijdperk.
Mede door het digitale tijdperk is het ook bij Fruitluck mogelijk speel tegoed aan te schaffen met iDeal, Dit is het meest veilige middel voor online betalingen. uiteraard is het ook mogelijk om dit met een telefoon te doen. dit kan zelfs zonder account. Veel beter en veiliger is het echter om een gratis account te registreren. gekocht spel tegoed en gewonnen credits worden dan aan je spelers account gekoppeld en ten alle tijde veilig bewaard.

Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de beste acties en promoties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Copyright 2002-2014 degokkasten.com contact opnemen