Fruitkings gokkasten

Mix & Match Runn...

Mix & Match Runner

De Mix & Match Runner mocht zeker niet ontbreken in ons aanbod van gokkasten. Speel ook deze topper gewoon bij degokkasten.com!

Random Runner

Random Runner

Deze gokkast zal mening fruitautomaten speler zich herinneren vanuit de gokhallen en cafetaria`s. Dankzij Fruitkings kunt u hem nu ook gewoon thuis spelen!

Deep Blue Sea

Deep Blue Sea

Neem een sprong in de diepe blauwe zee van credits met deze unieke gokkast! Speel hem gratis op degokkasten.com!

Apollo

Apollo

Klaar voor de lancering? De Apollo gokkast heeft 4 rollen en is voorzien van nudges die winkansen en amusement tot een ongekend niveau weten te brengen!

IncaGold

IncaGold

Een bovenspel met 6 rollen! De maximale inzet bij de Inca Gold fruitautomaat is 32 punten waardoor je uiteindelijk met 20 winlijnen kunt spelen in het bovenste spel.

California

California

California is door Fruitkings bedacht in het kielzog van de area 51, beiden gokkasten hebben een vergelijkbaar spelthema.

Big Bonus

Big Bonus

Een typische Fruitkings slot is de Big Bonus, compleet met bonus, vraagteken en uitroeptekens op de rollen.

Mix & Match

Mix & Match

Het mix en match spel werd voor het eerst gespeeld op de goldrun gokkasten. Fruitkings heeft er een hele gokkast aan gewijd.

Green Mystery

Green Mystery

Het mystery rond de Green Mystery van fruitkings laat zich éénvoudig oplossen door in de hoogste inzet te spelen.

Wheel of Fortune

Wheel of Fortune

Weer zo`n gokkast waarbij de Jackpot op de loer ligt. Door zijn vele winlijnen in het bovenspel weet je niet wat je meemaakt!

Crazywheel 500

Crazywheel 500

De Crazywheel gokkast is extra bijzonder door zijn unieke prijzen rad! Probeer hem uit en geef je lot een kans!

Reelcash II

Reelcash II

De Reelcash 2 gokkast biedt je weer een basis- en topgame maar ook een Cash-spel. Zoals de meeste gokkasten start ook deze met het basisspel. Op de middelste lijn kun je door de juiste symbolen op een rij te hebben geld verdienen. 

Superflush 500

Superflush 500

Deze fruitkast heeft o.a. kaartspel en een gamble- en basis game. Deze gokkast start ook (net zoals vele anderen) in het basisspel. Je kunt meerdere rollen vasthouden en zo speciale winnende combinaties maken.

Subzero

Subzero

pak 500 punten ineens in het Subzero topspel. De SZ symbolen zijn vanaf inzet 20 wild of mystery.

Volcano

Volcano

Ook bij de Volcano gokkast vinden we het inmiddels bekende Fruitkings gok rad. De V symbolen kan je sparen om de rollen op de juiste plaats te zetten.

Millions

Millions

dit is een hele leuke fruitkast te meer omdat bij de millions het vervolgspel kris kras wordt gespeeld. Er worden zelfs rollen overgeslagen bij voldoende inzet.

Chinatown

Chinatown

Als de makers van Fruitkings gokkasten ergens plezier aan beleven dan is het wel het maken van exentrieke gokkasten, Chinatown is daar één van. 

Eightball

Eightball

Eightball, 8 rollen gokautomaat waarbij je de vraagtekens niet moet onderschatten, ze geven je een mystery shot on bet.

Smileyreels

Smileyreels

Sinds zijn lancering ongekend populair, speel de Smileyreels gratis!

Tropicana

Tropicana

Lets get Tropical met de Tropicana gokkast. Je kunt maarliefst 1000 punten winnen het bovenste spel! En het Gamble-spel laat je (als het even meezit) maximaal 500 punten winnen!

Luckyholder

Luckyholder

Deze gokkast geeft de mogelijkheid om in het bovenspel je rollen vast te houden! Dat zie je niet vaak! Als je in het bovenspel de 4 bloem-symbolen criss cross op de winlijnen hebt gekregen mag je een mystery shot doen op de punten van je huidige inzet! Een leuke gokkast!

Area 51

Area 51

bij de Area 51 gokkast van fruitkings speel je met alle inzetten op dezelfde drie rollen. Uiteraard krijg je voor een hogere inzet een grotere prijs.

Alcatraz

Alcatraz

Op de Alcatraz kan je in het startspel je winsten tot wel 6 x verdubbelen om in het topspel je een weg te banen door de fruit matrix.

Fruitkings
fruitkings gokkasten

De gokkasten op deze pagina vind u nergens anders dan alleen bij Fruitkings. Ongeëvenaard online gok materiaal waarbij de meeste fruitautomaten een grote fruitkings herkenbaarheid herbergen. Op veel van de Fruitkings gokkasten vind u wel één of meer zogenaamde win raderen. Zo heeft de Wheel of Fortune een groot rad van fortuin en de Subzero fruitkast heeft maarliefst twee winraderen waarbij er één dient om je gewonnen punten te verdubbelen of zelfs te verzesvoudigen.

Heeft een Fruitkings gokkast geen winrad dan hebben ze wel eigentijdse symbolen op de rollen staan; denk daarbij aan de eightball compleet met biljartballen of de smileyreels; een gokkast met louter smileys op de rollen.

Het enige kleine nadeel van de Fruitkings gokkasten is dat je er maar 50 credits per dag gratis online op kan gokken.

Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de beste acties en promoties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Copyright 2002-2014 degokkasten.com contact opnemen