Eurocazino gokkasten

Grandspin

Grandspin

Grandspin is wel degelijk een gokkast maar gebruikt de winlijn manieren zoals we dat ook zien op de videoslots. Met max 40 bonusrondes, enorme winkansen.

Gunsmoke

Gunsmoke

Gunsmoke is een echte leuke gokkast met maarliefst 27 winlijnen en een wel heel vrijgevige wanted bad guy mystery.

Deal of Fortune

Deal of Fortune

Met het 4 rollen kris kras spel en het zeer winsgevende en amusante topspel is de Deal of Fortune gokkast van eurocazino direct een topper.

Go For Gold

Go For Gold

Go for Gold is een zeer populaire gokkast die je in de gokkallen vind, deze kast uit de timer familie speel je gratis bij Eurocazino

All Right

All Right

Simbat Entertainment slaat met de All Right gokkast weer de spijker op zijn kop. Met zijn super leuke kriss kras topspel.

Joker 4 Reel

Joker 4 Reel

Weer eens een lekkere jokers wild kris kros gokkast is deze Jokers 4 Reel gokkast, welke je gratis kan spelen bij Eurocazino.

Twister

Twister

Deze Twister laat er in het topspel geen twijfel over bestaan. Drie maal het twister symbool en je mag schieten op prijzen tot wel 200 punten.

Cash Multiplier

Cash Multiplier

Het bonusspel van de Simbat gokkast Cash Multiplier heeft alles te maken met verdubbeling van gewonnen credits. 

Tower of Power

Tower of Power

Tower of Power is één van die gokkasten van Simbat waarmee je tijdens het bonusspel ineens een grote klapper kan maken.

Red Alert

Red Alert

Red alert welke is toegevoegd bij Eurocazino gokkasten. Drie red alert symbolen op rij! Het grote winnen gaat beginnen.

Hot 7's

Hot 7's

Hot 7's heeft in het topspel een lucratief matrix spel voor je in petto. Deze gokkast is met de hoogste inzet al te spelen met 10 credits.

Impact

Impact

Impact, deze frivole gokkast met drie rollen topspel waarbij de kometen extra opvallen door de mystery's die ze vergeven.

Blacklight

Blacklight

Blacklight is een lekkere recht toe recht aan gokkast. Met een vier rollen basisspel en dito topspel waarbij de bellen een wild symbool zijn.

X en O

X en O

Deze eurocazino uitvoering van de X en O gokkast heeft als verschil met het origineel een vierde rol in het topspel, dus nog meer kans om maximale winlijnen te scoren.

Crazy sevens

Crazy sevens

De Crazy sevens houdt het spel in het midden tussen een slotmachine en een gokkast. De zevens staan in ieder geval centraal en geven op allerlei manieren mystery prijzen weg.

Cashino

Cashino

Simbat komt met een gokkast waar veel inzit. Standaard 5 winlijnen, een hoog oplopend prijzentabel. Het kop en munt gokspel is bij de Cashino ook van de partij om prijzen te verdubbelen.

Salsa

Salsa

Deze fruitkast van eurocazino heeft een beetje van alles in zich. Een spaarbank een kris kras topspel en een winmeter die tot 1000 kan. Speel de Salsa.

Line up

Line up

Winnende combinaties op lijn worden bij de Line Up van Simbat extra beloond middels de repeat gamble functie.

Bonusreels

Bonusreels

Er zijn vele soorten bonus gokkasten online te spelen. Maar de Bonusreels van eurocazino is een unieke bonusmachine.

Cash Explosion

Cash Explosion

De Cashexplosion brengt weer eens een ouderwets gokkasten tintje aan het daglicht. Lekker veel gokken met kop en munt.

Club Millionair

Club Millionair

Club millionaire is een bijzondere eurocazino gokkast. Het millionairs wiel lijdt namelijk een random bestaan, je hebt er geen invloed op.

Toptimer

Toptimer

De Toptimer één van de weinige Eurocazino gokkasten die met 3 rollen een inzet van 20 per druk toelaat. Activeer hiermee de jokers.

Overdrive

Overdrive

De Overdrive gokkast zal het wildsymbool in de hoogste inzet (10) vanzelf vastzetten voor je. als er niet direct een prijs op valt.

Red Hot Active

Red Hot Active

Red Hot Active hoort bij de meest populaire gokkasten. Je speelt hem natuurlijk gratis bij Eurocazino.

Runningwild

Runningwild

De Runningwild maakt het in het topspel wel heel bond op rol 4. Op deze rol die je activeert bij inzet 20 zijn alle symbolen wild.

Double Sixteen

Double Sixteen

Double sixteen gokkast van Eurcazino laat de speler met maximaal 32 winlijnen meedingen naar de prijzenpot.

Stepit

Stepit

Lekker veel winlijnen en het Stepit logo als joker of als nudge gebruiken. Zo geeft de Stepit gokkast van eurocazino je dubbele kansen.

Winstreak

Winstreak

De winstreak gokkast speel je in het topspel met inzet 5 of 20. Zeker met de laatste inzet zijn de dynamiet staven erg belangrijk.

Easy Streak

Easy Streak

Easystreak is een eurocazino gokkast met een vergelijkbaar win wiel als die van de Cashwheel. In het geval van de Easystreak is het hier de bedoeling om drie sleutels te bemachtigen om op deze manier het binnenste van de ring te halen. 

Hell's Bell's

Hell's Bell's

Hell's Bell's gokkast van Eurocazino geeft je wel heel erg de vrije hand in inzet keuze. Met de klokjes en duiveltjes als mogelijk wild symbool worden de kansen wel erg groot.

Triumph

Triumph

Triumph is een prachtige eurocazino gokkast met een even zo goed bonus spelletje waar werkelijk met super prijzen gesmeten word. 

Graffiti

Graffiti

Klim bij de graffiti op de fruitladder en op de bovenste spoort liggen 100 credits voor je klaar. speel de verf van de muur met inzet 16 in het topspel.

Multitimer

Multitimer

De Multitimer gokkast is een verzameling timer gokkasten bij elkaar gebracht in deze perfecte remake van de fysieke gokkast. 

Replay

Replay

De Replay fruitmachine geeft je de kans om extra spins te verdienen tijdens het spel op het prijzen wiel. De zogenaamde repeat kansen

Worldcup 2010

Worldcup 2010

Evenals de gelijknamige gokkast van Slotpartners maar toch net even weer anders! De Worldcup van Eurocazino!

Las vegas

Las vegas

Las Vegas; de stad van entertainment ten top. Eindelijk een gokkast als eerbetoon. Speel in het bovenspel en win fantastische geldprijzen!

ReelMagic

ReelMagic

Laat je niet door magie voor de gek houden, bij de Reel Magic gokkast gaat het om keiharde euro`s die je kunt winnen! Zowel het beneden- als bovenspel zijn veel belovend!

Wildthing

Wildthing

De Wildthing gokkast is ongekend populair, hij zit niet voor niets in onze top 5 meest gespeelde gokkasten. Genoeg features en subgames voor een flinke jackpot!

Carrousel

Carrousel

Carrousel is een echte circus gokkast van Simbat. hier wordt het spel deels kris/kras en deels op winlijn gespeeld. De fruitmatrix vult zich vanzelf. 

Firestarter

Firestarter

Wie bij de Firestarter gokkast met inzet 5, - 10 of 20 speelt zal snel genoeg merken dat er nog een mooi bonuspel aan de firestarter kleeft.

All Stars

All Stars

All stars is een nieuwere Random runner gokkast met meer inzet mogelikheden dan de oude random runner. Dus ook grotere prijzen.

Andy Capp

Andy Capp

Andycap. Was in de jaren dat deze gokkast in de cafe's stond erg veel gespeeld. Dit door het leuke spel. wat iets weg heeft van ganzebord.

Bar 7

Bar 7

Bar 7 is een leuke en ietwat eigentijdse gokkast. Deze oude rot gaat dan ook al even mee. en stond begin jaren 90 al in de gokhal.

Big money game

Big money game

De Big money game is een super gokkast met een groot prijzenwiel waar jij tot max 3 keer per ronde een slinger aan kan geven. 

Blackbull

Blackbull

Normaal geeft een stier je een kopstoot, Bij de Blackbull gokkast gaat dat anders, de stier geeft oneindig veel mystery'prijzen weg.

Breakout

Breakout

De Breakout fruitautomaat heeft een leuk prijzen tabel waar je op kunt schieten, ga voor de top.

Cash Wheel

Cash Wheel

Bij deze gokkast draait het buiten om de gewone prijzen volledig om het Cash Wheel spel. waarbij het grootste wiel ook recht geeft op de hoogste prijzen.

Classic

Classic

Een 3-rollen gokkast. Het basis- en vervolgspel staan garant voor veel speelplezier.

Club 21

Club 21

Het Black jack spel werkt bij de club 21 fruitkast net even anders dan bij het éénentwintigen zoals we dat gewend zijn.

Club 2000

Club 2000

Door zijn éénvoud is de club 2000 bij eurocazino uitgegroeid tot een fenomeen. Deze fruitkast hoort nog altijd bij de toppers.

Club 3000

Club 3000

We zullen de Club 3000 gokkast geen random runner imitatie noemen. Maar in feite komt het hier wel op neer.

Club Gold

Club Gold

De Club Gold gokkast zeer geliefd in o.a. Nederland. Zorg dat je een reeks Club Gold symbolen krijgt en verdien tot 200 punten!
Deze kast is zeker weten een toppertje.

Colossus

Colossus

De Colossus gokkast komt eraan! Verberg je niet maar haal hem neer met de credits! Speel met een inzet van 5, 10, 20 of zelfs 40 credits!

Cops and Robbers...

Cops and Robbers deluxe

Cops en robbers deluxe speelt anders dan zijn opvolger nr2. Hier speel je het spel op een soort ganzebord. Spaar 3 sleutels voor de binnen ring.

Cops en Robbers ...

Cops en Robbers 2

Cops en Robbers 2 is de opvolger van de bij eurocazino te spelen cops 'n robbers gokkasten.

Crazy Reels

Crazy Reels

De Crazyreels fruitmachine wordt met een relatief lage inzet toch al gespeeld met 10 winlijnen, Geef een draai aan het crazy rad.

Double Dutch

Double Dutch

Hoeveel is een diamant nou werkelijk waard? Bij de Double dutch gokkast kan die waarde behoorlijk fluctueren.

Fever

Fever

Fever is inderdaad een koortsachtig spannende gokkast bij Simbat. de oplettende gokker ziet dat de Fever zijn aanstaande prijs verraad.

Fire and Ice

Fire and Ice

Spaar bij eurocazino's Fire en Ice gokkast 1 voor 1 de fire symbolen om met 50 of 100 punten het bonusspel in te gaan. Alleen de duivels kunnen je nu nog stoppen.

Going Bananas

Going Bananas

Vind je weg in een Jungle van bananen bij de going bananas, wissel ze in voor punten doe een uitbetaling, de bananen zijn geld waard.

Golden Oldie

Golden Oldie

Je zou de Golden oldie fruitkast al snel de naam gouwe oude megeven. toch is deze 8 rollen eurocazino fruitkast betrekkelijk nieuw.

Golden Streak

Golden Streak

Het gaat bij de Golden streak fruitkast net even wat anders dan bij zijn broertje de silverstreak. De wild symbolen zijn gewijzigd in golden spins.

Grand Casino

Grand Casino

Het zal even wennen zijn misschien voor de mensen die de Grand casino spelen. Het gewone topspel speel je op de basis rollen.

Grandprix

Grandprix

Het zijn de vijf extra holds die je kunt sparen die de Grandprix fruitkast zo bijzonder maakt. Simpel inzetten met 4 of 8 en geen moelijke beslissingen.

Happy Hour

Happy Hour

Hang happy hour niet aan de grote klok zou je zeggen. Maar wel bij de Happy hour gokkast van simbat. als het tijd is zet dan de klok op het juiste moment stil.

Heatwave

Heatwave

bij de heatwave zijn de heat symbolen wild. Het bonusspel laat je maximaal 1000 credits winnen.

Hell Raiser

Hell Raiser

De Hell raiser heeft naast het topspel nog een super topspel. Waarbij de winsten echt hoog kunnen oplopen.

Hi-Lo cash

Hi-Lo cash

Weer een kaarten automaat! Deze slotmachine heeft 4 rollen welke worden gebruikt voor het beneden- en bovenspel. Ze bevatten bij sommige "hi-lo-cash" symbolen bovendien een schoppen-teken of een joker-icoon.

Holdit

Holdit

Holdit ziet er spectaculairder uit dan die is. Het is een vrij éénvoudige gokkast waarbij de holdit plaatjes voor elk symbool tellen.

Holdtimer

Holdtimer

Holdtimer is één van de eerst uitgekomen timer gokkasten ooit. Speel hem hier bij eurocazino en zet de toprollen vast als jij dat wil.

Hot Shot

Hot Shot

Hot Shot bestaat al een tijd bij eurocazino, mede door het zeer leuke schietspel hoort de hot shot bij de meest gespeelde gokkasten.

Jolly joker

Jolly joker

De Jolly joker gokkast met zijn onmiskenbare mystery jokers. Maak de spaarbank vol alvorens het topspel te gaan spelen.

Kameleon

Kameleon

De Kameleon fruitkast lijkt geen eigen keus in kleur te kunnen maken, aan jou de taak om kleur te bekennen.

Keno

Keno

Bingo gokkasten zijn veel gespeeld. Zo speelt u bij eurocazino de Keno fruitkast. Kies je getallen en win.

Kingsclub

Kingsclub

De kingsclub fruitkast werkt op de spaarbank na hetzelfde als de club 2000. blijf zolang mogelijk in het basisspel spelen voor de spaarbank.

Lotus

Lotus

De Lotus gokkast houd het gokspel graag simpel. Je speelt het basisspel, wint punten en ga naar het topspel met inzet 4 of 8.

Lucky Chip

Lucky Chip

De luckychip gokkast heeft als bonusgame een roulette wiel ingebouwd. Met uitsluitend kans op 100 of 200 punten met herhalings kans. 

Madtimer

Madtimer

De Madtimer fruitkast doet zijn naam eer aan. Kom je op het juiste moment dan kan deze kast weleens gek gaan doen.

Magic Joker

Magic Joker

Magic joker laat de speler gebruik maken van alle rollen die beschikbaar zijn. Er zitten meerdere mystery jokers op iedere rol.

Millioniars

Millioniars

Millionairs is een gokkast die een leuk bonusspel herbergt. die vergelijkbaar is met het bekende tv spel in het weekend.

Money Spinner

Money Spinner

Bij de Money Spinner gokkast geef je eerst een spin aan het money wiel en bij drie gelijknamige symbolen in beeld win jij het geld.

Multistake

Multistake

De Multistake fruitkast doet niet zo moeilijk en laat je ook winnen als de combinaties eigenlijk niet passend zijn.

Oldtimer

Oldtimer

Bij Eurocazino staan oude gokkasten hoog in het vaandel. Daar is de Oldtimer er steevast één van.

Postpoker

Postpoker

De enige slotmachine van Eurocazino met een kaartspel is de postpoker. Heel leuk voor de afwisseling.

Random Flashback

Random Flashback

Random Flashback is een ode aan de oude en beroemde Random Runner gokkasten. Speel de flashback gratis bij Simbat.

Random Runner

Random Runner

Een van de meeste gespeelde gokkastjes ooit! De Random Runner is al sinds zijn bestaan zeer gewaardeerd. Als hij eenmaal warm is gelopen is hij niet meer te houden want er zit geen limiet op de winbank!

Red White and Bl...

Red White and Blue
 

Red Yellow

Red Yellow

Red Yellow laat je eerst kiezen met welke kleur je gaat spelen. Dat kan bij deze gokkast frustrerend werken als de prijzen op de andere kleur vallen.

Reelcash

Reelcash

Voor de liefhebbers van gok spelletjes hebben ze bij eurocazino de Reelcash gokkast. Je zal hier vaak het head en tail spel gebruiken.

Revolution

Revolution

Revolution is een eurocazino gokkast die je het best kan spelen op inzet 40 om zodoende het winrad extra vaak in werking te stellen.

Runner Unlimited

Runner Unlimited

Met een beetje geluk blijft de Runner unlimited na activatie van rol 4 geheel vanzelf winnende combinaties draaien. 

Silverstreak

Silverstreak

Silverstreak van Simbat entertainment hanteert de silverstreak als wild symbool waardoor de kans op winnen erg groot wordt in het kris kras spel.

Simply Wild

Simply Wild

Bij de Simplywild van eurocazino kan je middels inzet keuze naar believe de wild sterren aan of uit zetten.

Stars 'n Bars

Stars 'n Bars

Met slechts drie winlijnen is dit toch een top gokkast uit het eurocazino spellen pallet. hoofdprijzen van 500 CR zijn daar een voorbeeld van. 

Steptimer

Steptimer

De Steptimer gokkast heeft een "Nudge" functie. Dit houdt in dat bij het topspel in maximaal 3 stappen automatisch naar de meeste winnende combo wordt overgestapt wanneer er met de maximale inzet gespeelt wordt.

Sterling

Sterling

Sterling is een leuke éénvoudige fruitautomaat van eurocazino. Qua spelwijze vertoond deze grote gelijkenis met de overbekende Lotus.

Supaflush

Supaflush

De SupaFlush fruitkast heeft een leuk kaartenspel. Ook is hij voorzien van 4 rollen die gebruikt worden in het basisspel en bevatten afgezien van symbolen en afbeeldingen ook cijfers. De cijfers starten bepaalde features in het kaartspel.

Superjoker

Superjoker

Laat bij deze gokkast op inzet 20 de superjokers het werk doen op de acht beschikbare rollen. Dan laat de Super joker de mysterys welig tieren.

Supertron

Supertron

De Supertron fruitautomaat is uitgerust met een basisspel (3 rollen) en een bovenspel (4 rollen). De verdiende credits (tot en met 100 punten) kunnen heerlijk verdubbeld worden met de kop/munt game.

Sweet 16

Sweet 16

Je kan bij de Sweet 16 gebruik maken van het kaart spelletje. Je kan ook gelijk spelen op 20 om volledig profijt te halen uit de sweet16.

Topdeck

Topdeck

Topdeck is mede dankzij zijn vele spel elementen één van de meest gespeelde Simbat gokkasten online.

Topshot

Topshot

De Top Shot gokkast heeft een 4-rollenspel voorzien van een flinke hoeveelheid aan sub-spellen zoals een Symboolspel, Pinballspel, Topshotbonusspel en meer.

Topslot

Topslot

Maarliefts 27 winlijnen bij de Topslot gokkast op slechts drie rollen en een relatief lage inzet van 8 of 16 per druk.

Topspinner

Topspinner

Topspinner is een snelle vier rollen gokkast ala de random runner. Door de vierde rol wordt het aantal winlijnen verdubbeld.

Turboplay

Turboplay

De Turboplay heeft zijn leeftijd niet mee zou je denken. Niets is minder waar, deze gokkast heeft niets aan populairiteit ingeboet.

Turboreel

Turboreel

turboreel fruitkast is uit de oudheid herezen en online te spelen bij het imposante simbat gokkasten assortiment.

Twintimer

Twintimer

Deze gokkast heeft veel weg van de Steptimer en Madtimer slotmachines. De Twintimer heeft echter een eigen feature die hem echt duidelijk onderscheidt van de rest.

View a Win

View a Win

Voor wie echt niet kan wachten is er bij Simbat de View a Win fruitautomaat. de View en Win verteld je welke prijs er valt. Maar wanneer?

Wild Mystery

Wild Mystery

Wild Mystery is bij vele gokkers nog steeds de Simbat favoriet. Ook niet gek want de jokers zijn of Wild of ze geven een mystery prijs.

Wildstars

Wildstars

Wildstars is een echte Simbat sit and wait fruitkast. Met maximaal inzet 5 kan het niet te hard gaan. En de sterren tellen voor alles.

Wildtimer

Wildtimer

Nog een wilde gokkast bij eurocazino waarbij de Wildtimer symbolen elke winnende combinatie voor je complementeren.

Winxplosion

Winxplosion

Winxplosion is een geweldig explosieve gokkast die van tijd tot tijd een ware credit explosie teweeg brengt.

Eurocazino
eurocazino gokkasten

Eurocazino beschikt met afstand over het grootste en meest complete aanbod online gokkasten. Deze online entertainer is daarmee dankzij Simbat ook gelijk de meest vernieuwde op het gebied van kansspelletjes. Zo kunt u in één oogopslag zien dat u bij Simbat onder de merknaam Eurocazino al meer verschillende gokkasten kunt spelen dan er in een normale arcade hal zouden passen. U kunt bij Eurocazino de fruitautomaten gratis spelen voor zolang u wilt, ook wordt de garantie afgegeven door deze dat er geen enkel verschil zal bestaan tussen de spelmodes fun en real als het gaat om winst percentages. Het mag duidelijk zijn dat u in de gratis spelmode geen gewonnen bedragen kunt laten uitbetalen. Om kans te maken op prijzen geld dient u bij Eurocazino te gokken in de spelmode real. Om te gokken voor echt geld heeft Eurocazino een aantal opties, te weten de telefoon, de ideal optie, hiermee kunt u rechtsreeks inloggen bij uw eigen bank en geld op de gokkast zetten. Of de Paysafe card, dit is een prepaid kaart te koop bij tankstations en supermarkten.

Nieuwsbrief
Altijd op de hoogte blijven van de beste acties en promoties? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Copyright 2002-2014 degokkasten.com contact opnemen